1. Uluslararası Türk Aligner Derneği Bilimsel Kongresi
  1st International Scientific Congress of the Turkish Aligner Society
  İstanbul
  11-12.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Diş Hekimliği
YER   İstanbul
TARİH   11-12.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Aligner Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Swissotel the Bosphorus
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.tas2022.com/TR/Default.aspx
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Aligner Derneği'nin 1. Uluslararası Bilimsel Kongresi 11 ve 12 Mayıs 2022 tarihlerinde, İstanbul’da gerçekleşecek.

Türk Aligner Derneğinin Swissotel The Bosphorus’da gerçekleşecek olan ilk kongresinde, tüm dünyadan araştırmacı ve klinisyenler ortodontide alignerların uygulamaları hakkında bilgilerini paylaşırken en son bilimsel araştırmalarını sunma fırsatı bulacaklar. 1. Türk Aligner Derneği kongresinin konusunu “Ortodontinin Dijital Evrimi: Alignerlar” olarak belirledik.

Türk Aligner Derneği olarak bu heyecan verici konu ve özel toplantı için, Avrupa ve Türkiye’den çok değerli 20’den fazla klinisyen, araştırmacı ve uzmanını, şeffaf aligner odaklı ortodonti alanındaki araştırmalarını sunmak üzere kongremize davet ettik.

Bu yılki Türk Aligner Derneği kongresini “yüz yüze” gerçekleştirebilmeyi planlıyoruz. Ancak, dünya COVID-19 pandemisi sebebi ile çok zor bir dönemle karşı karşıya olduğundan ve küresel durum her an değişebildiğinden, kongre konsepti şartlar gerektirdiği takdirde hibrit bir şekilde değişebilecektir.

Türk Aligner Derneği adına, boğaz manzaralı bir otel ve samimi bir atmosferde yüz yüze gerçekleştireceğimiz kongremize sizleri davet etmek isterim. Kongremiz, yaşamanız gereken benzersiz ve heyecan verici bir deneyim olacak.

Kongremizin, en son teknolojiler, yaratıcı malzemeler ve konseptler hakkında uluslararası bilgi alıverişini otelimizin konforunda sağlamak için eşsiz bir fırsat sunacağına inanıyoruz.

Sizlerle harika olacak bir kongre deneyimi bizleri bekliyor.

Saygılarımızla,

Dr. Ferdi Allaf
Başkan,
Türk Aligner Derneği

Geri