15. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Kongresi
  
  Antalya / Kundu / ONLINE
  17-25.MART,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kundu / ONLINE
TARİH   17-25.MART.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Mardan Palace Otel / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Net Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.cocukenfeksiyon2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Çocuk Sağlığına Yaşamını Adayan Değerli Meslektaşlarımız,

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği olarak, kuruluşumuzdan beri amacımız çocuklarımızın sağlıklı olarak yaşama başlamaları ve sağlıklı gelişmeleri için bağışıklanmaları, enfeksiyon geçirmelerinin önlenmesi ve gereğinde en uygun biçimde tedavilerinin sağlanmasıdır.

Ülkemizin ve dünyanın yaşamakta olduğu COVİD-19 pandemisi nedeniyle son iki ulusal kongremizi çevrimiçi gerçekleştirmek zorunda kaldık. Omicron başta olmak üzere yeni varyantların tehdidi sürse de, bütün meslektaşlarımızın pandemi aşılarını yaptırmış olmasına, meslektaşlarımızın pandemi ile mücadeledeki deneyimine ve yüksek bilincine güvenerek ulusal kongremizi yüz yüze yapmayı planladık. Yoğunluğu nedeniyle kongremize yüz yüze katılamayacak meslektaşlarımızı da düşünerek, yüz yüze toplantılarımızın eksiksiz takip edilmesi ve daha geniş bir zamana yayılabilmesi amacıyla kongremizin tamamı çevrimiçi olarak da takip edilebilecektir.

Amacımız çocuk enfeksiyon hastalıkları alanında emek veren tüm dostlarımızla bir araya gelerek bilgi paylaşımlarında bulunmak, bağışıklama ve enfeksiyon hastalıkları alanlarındaki güncel bilgileri tartışmak ve deneyimlerimizden yararlanmaktır.

15. Ulusal Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Kongresi, 17-25 Mart 2022 tarihleri arasında Titanic Mardan Palace Otel, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Daha önceki kongrelerimizde olduğu gibi paylaşımlarımızı, konferans, panel, karşıt görüş, yuvarlak masa, vakaların sunulduğu ve uzmanların kendi görüşlerini sundukları meydanlarımız, uydu sempozyumları, kurs, yarışma, sözlü ve poster sunumları, olgu sunumları, sabah kahvaltıları şeklinde yapmayı planlıyoruz.

Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği olarak, bu bilimsel ve sosyal şölende sizleri de aramızda görmeyi arzuluyoruz.

Katılımınızı, katkınızı, yararlanmanızı dileyerek...

Görüşmek üzere, sevgi ve saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu

Geri