İzmir Dişhekimleri Odası 28. Bilimsel Kongre ve Sergisi
  
  Muğla / Dalaman
  22-24.NİSAN,2022
     
KATEGORİ  
Diş Hekimliği
YER   Muğla / Dalaman
TARİH   22-24.NİSAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İZDO İzmir Dişhekimleri Odası
ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton Dalaman Sarıgerme Resort Otel

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Motto Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.izdokongreleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu sene 27.’sini düzenlediğimiz Uluslararası Bilimsel Kongre ve Sergisinin ardından olumlu geri dönüşler ve siz meslektaşlarımızın bu organizasyonların devamını istediğini belirten dilekleri doğrultusunda 28. Bilimsel Kongre ve Sergisini bahar aylarında gerçekleştirme kararı aldık.

28.’sini düzenleyeceğimiz Bilimsel Kongre ve Sergi 22 - 24 Nisan 2022 tarihlerinde HİLTON DALAMAN SARIGERME RESORT & SPA (ORTACA –MUĞLA) düzenlenecektir.
Kongremizde ; Bilimsel Komite başkanımız aynı zamanda Yönetim Kurulu üyemiz Prof. Dr. Murat Türkün’ün ekibiyle belirleyeceği alanında uzman akademisyenler tarafından gerçekleştirilecek sempozyumlar, kurslar, sosyal program ve çok çeşitli içeriğe sahip olacak sergi alanımız ile zengin bir içerik hazırlığı yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın.

Özenle hazırladığımız bilimsel programın yanı sıra içinde bulunduğumuz zor günleri unutturacak aynı zamanda meslektaşlarınızla birlikte güzel bir zaman geçirmeniz için sosyal programımız da yine kongremizde yer alacaktır.
Bahar aylarında bambaşka bir güzelliğe bürünen Muğla Ortaca’da sizlerle yeniden yüz yüze buluşacak olmanın, heyecanını yaşıyoruz..

Nisan’da kongremizde buluşmak dileğiyle.

Yaman YAMANGİL
İzmir Dişhekimleri Odası Başkanı

Prof. Dr. Murat TÜRKÜN
Bilimsel Komite Başkanı

Geri