Uluslararası Katılımlı 11. Güncel Böbrek Hastalıkları Hipertansiyon
  ve Transplantasyon Kongresi
  
  Sakarya / Sapanca
  18-22.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca
TARİH   18-22.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hipertansiyon Diyaliz Transplantasyon Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   NG Sapanca Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.hdtdernegi.org/11.guncel_bobrek/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Hipertansiyon, Diyaliz ve Transplantasyon Derneği'nin düzenlediği "Uluslararası Katılımlı 11. Güncel Böbrek Hastalıkları Hipertansiyon ve Transplantasyon Kongresi" 18-22 Mayıs 2020 tarihlerinde yüz yüze katılımla NG Sapanca Convention Oteli’nde düzenlenecektir.

Tüm dünyanın ve özellikle sağlıkçıların yaşadığı çok zor geçen pandemi dönemi, yüz yüze olan bilimsel toplantıların ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu nedenle kongremizi geleneksel yerimizde yoğun bir bilimsel program içeriği ile gerçekleştirmeyi planladık.

Bilimsel içeriği ile öne çıkan ve katılımcıların ilgisinin artarak devam ettiği kongremizde, sizlerin beklentilerinizi karşılayacak zengin bir içerik hazırladık. Her yıl daha ileri gitmeyi hedefliyoruz. Kongremizde konularında uzmanlaşmış meslektaşlarımız, nefrolojinin her alanındaki yenilikleri sizlere aktaracak, aynı zamanda klasik bilgilerin gözden geçirilmesi sağlayacaktır. Bilimsel programın tüm katılımcıların ilgisini çekeceğine ve yoğun bir katılımla gerçekleşeceğine inanıyoruz. Sizlerin değerli katılımları ile kongremiz daha da zenginleşecektir. Kongre esnasında yapacağınız önerileri bekliyoruz.

Kongremizin, sizlerin mesleki bilgilerine ve güncel tedavilerine katkı sağlayacağı inancıyla sizleri aramızda görmekten büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.

Kongre düzenleme kurulu adına en içten sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.


Prof. Dr. Siren Sezer
Kongre Başkanı

Prof. Dr. İdris Şahin
Kongre 2. Başkanı

Prof. Dr. Faruk Hilmi Turgut
Kongre Sekreteri

Geri