TGKV Kardiyovasküler Sempozyumu
  
  İstanbul
  10-13.ŞUBAT,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   10-13.ŞUBAT.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı
ETKİNLİK MERKEZİ   Polat Renaissance Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Z Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.tgkvsempozyum.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

​Prof. Dr. Ferhan Özmen tarafından 1998 yılında kurulan Türk Girişimsel Kardiyoloji Vakfı, 2012 yılına kadar çeşitli faaliyetlerde bulunmuş, düzenli olarak Türk Girişimsel Kardiyoloji Dergisi, Türk Kardiyoloji Dergisi ve Türk Ekokardiyografi Dergisini yayımlamıştır.

​Pandemi döneminde, vakıf olarak eğitim toplantılarımızı webinarlar üzerinden gerçekleştirdik ve kısa bir süre içerisinde yirmi beşin üzerinde toplantı, değerli katkılarınızla ve yoğun katılımlarınızla gerçekleştirdik. Pandeminin izlerinin azalması ve normal sosyal yaşama geçişle birlikte ilk yüz yüze toplantımızı 10 – 13 Şubat 2022 tarihleri arasında Polat Renaissance İstanbul Hotel, İstanbul’da gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Uzun bir aradan sonra, TGKV yönetimi olarak sizlerle yeniden Vakıf çatısı altında bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kardiyolojide girişimsel tedaviler, kalp yetmezliği, koroner kalp hastalıkları, hipertansiyon ve ritim bozukluğuna kadar birçok konuyu ele alacağımız sempozyumda, ilginizi çekecek en güncel konuları, alanında uzman olan değerli hocalarımızdan dinleyeceğiz, tartışacağız ve yorumlayacağız.

​Şubat ayının güzelliğini yaşamak için de sizleri Avrupa’nın incisi İstanbul’da misafir etmeyi tercih ettik. Hem bilgilerimizi güncelleyip, hem de ilk toplantımızın heyecanını sizlerle birlikte yaşamayı arzu ediyoruz.


TGKV Kardiyovasküler Sempozyumuna katılmak üzere, sizleri İstanbul’a davet ediyoruz.


En derin sevgi ve saygılarımızla…


Prof.Dr. Telat Keleş
TGKV Yönetim Kurulu Adına

Prof.Dr. Ferhan Özmen TGKV Mütevelli Heyeti Adına

Geri