1. Dahiliye Kongresi
  
  Antalya / Belek
  26-29.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   26-29.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Dahiliye Uzmanları Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Pine Beach Otel Kongre Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   dahiliye2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Dahiliye Uzmanları Derneği’nin en önemli kuruluş amaçlarından olan ‘’Dahiliye uzmanlığını geliştirmek, eksiklikleri belirleyip çözümler üretmek ve bu alandaki tüm ilerlemeleri takip ederek dahiliye uzmanlarına aktarmak’’ maddesi gereğince 1. Dahiliye Kongresi’ni 26-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya/Belek’te Pine Beach Otel Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.

En çok uzman hekimin olduğu ve branşı itibariyle alanında en donanımlı hekimler olan dahiliye uzmanlarının önemi, özellikle hala içinde olduğumuz pandemi döneminde net olarak görülmüştür. Branşımız sağlık sisteminin temellerinden biridir ve her daim sağlam (güncel) olmalıdır. Bu nedenle ilkini gerçekleştireceğimiz kongremizde dahiliye polikliniklerinde sık karşılaşılan semptom ve hastalıkların yanında, bir dahiliye uzmanının çok iyi bilmesi gereken diyabet, hipertansiyon ve tiroid gibi önemli kronik hastalıklar da güncel kılavuzlar doğrultusunda konuşulacaktır. Bu sunumlarda ayrıca dahiliye branşına yıllarca emek vermiş ve birçok uzman yetiştirmiş olan hocalarımızın tecrübelerinden de yararlanacağız.

Bilimsel konular yanında kongremizde malpraktis, dahiliyenin sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili de sempozyumlar düzenlenecektir.

Kongremiz esnasında ülkemizin her köşesine dağılmış olan dahiliye uzmanı meslektaşlarımızın interaktif bir şekilde toplantılara katılmaları ve ev sahibi olarak birbirlerini ağırlamaları sağlanmaya çalışılacaktır. Böylece, birlikte çok daha kuvvetli bir dahiliye hedefine ulaşmak için bir adım daha atılmış olacaktır.

Dahiliye uzmanlığını geliştirmek için çıktığımız bu yolda sizleri de kongremizde görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Kongre Düzenleme Kurulu Adına
Konge Başkanı
Doç. Dr. Seyit Uyar

Geri