9. Sivas Romatoloji Günleri Sempozyumu
  
  Gaziantep
  9-11.EYLÜL,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Gaziantep
TARİH   9-11.EYLÜL.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği, Sivas Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Divan Otel, Gaziantep
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.sivasromatolojigunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği, Sivas Şubesi olarak, 9-11 Eylül 2022 arasında Gaziantep’te gerçekleştireceğimiz 9. Sivas Romatoloji Günleri Sempozyumu’nda sizlerle bir arada olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.

Sizlerin de bildiğiniz gibi, iki yıldır devam eden pandemi koşulları sebebiyle sempozyumumuzu online olarak gerçekleştirmiştik. Aradan geçen iki yılın ardından, her zaman alışık olduğumuz şekilde Anadolu’muzun güzide bir ilinde sizlerle yüz yüze bir arada olacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da romatolojik hastalıkların tanı ve tedavisinde son güncellemelerin ve yeniliklerin yer alacağı dolu dolu bir bilimsel program hazırlamayı hedefliyoruz.

Değerli katılımlarınız ile her geçen yıl daha da gelişip zenginleşen ve artık geleneksel hale gelen sempozyumumuzda, Milli Mücadelemizin simge şehirlerinden Gaziantep atmosferinde sizlerle tekrar bir arada olmayı diliyoruz.

Saygılarımızla,


Prof. Dr. Sami Hizmetli
Sempozyum Başkanı

Geri