VOICEISTANBUL 2022
  
  İstanbul
  14-17.NİSAN,2022
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   İstanbul
TARİH   14-17.NİSAN.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Ses, Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği
-Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği
-İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuarı

ETKİNLİK MERKEZİ   İTÜ Maçka Kampüsü
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   voiceistanbul2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Dostlarım ve Meslektaşlarım,

Sizleri, ses alanında 2022 yılının öne çıkan etkinliklerinden biri olan Voiceİstanbul Konferansına davet etmek istiyoruz.

Sesin tüm yönleriyle ele alındığı uluslararası bir konferans olan Voiceİstanbul 14-17 Nisan 2022 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecektir.

Voiceİstanbul, kulak burun boğaz uzmanları, dil ve konuşma terapistleri, şan öğretmenleri ve vokal koçları, şarkıcılar, sahne sanatçıları ve ses bilimcileri gibi mevcut ve geleceğin ses profesyonellerine hitap eden çok disiplinli bir toplantıdır.

Amacımız bu farklı uzmanlık alanlarındaki profesyonelleri bir araya getirmek , sesi tüm yönleriyle ele almak, bilgi ve uzmanlığı paylaşmak ve disiplinler arası işbirliğini geliştirmektir.

Konferans kapsamında ses ile ilgili bilim ve sanat alanında faaliyet gösteren topluluklara yol gösterecek sesteki gelişmeler, ilerlemeler hakkında bilgi verecek birçok panel, çalıştay, vaka tartışma oturumları ve poster sunumları olacaktır.

Voiceİstanbul, Ses, Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği (Türkiye), Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği (Türkiye), Profesyonel Ses Derneği (Türkiye) ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı işbirliği ile organize edilmektedir.

Nisan ayında güzel İstanbul’da sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Başkan

Prof. Dr. Hakan Birkent

Geri