5. Ulusal Psoriasis Sempozyumu
  
  Sakarya / Sapanca
  26-29.MAYIS,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca
TARİH   26-29.MAYIS.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Psoriasis Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sapanca NG Enjoy Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   *REKLAM VERİNİZ! info@kongremerkezi.net
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.psoriasis2022.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarımız,

Sizleri PSORİASİS DERNEĞİ tarafından 26 – 29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Sapanca NG Enjoy Hotel’ de düzenlenecek olan 5. Ulusal Psoriasis Sempozyumu’na davet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu sempozyum Türkiye’ de üniversite ve eğitim hastaneleri yanında devlet hastaneleri ve özel kuruluşlarda pratik dermatoloji yapan meslektaşlarımızın Psoriasis ve tedavisi konusunda bilgilerini güncellemek ve geliştirmek amacıyla düzenlenmektedir. Sempozyumda bu kronik, inflamatuvar hastalık tüm yönleriyle konularında deneyimli ulusal ve uluslararası konuşmacılar tarafından katılımcılara aktarılacak, aktif oturumlar, konferanslar düzenlenecek, deneyimlerin geliştirilmesi ve paylaşılması sağlanacaktır. Psoriasis konusunda bilim dünyasındaki yenilik ve gelişmeleri paylaşmak amacıyla çıktığımız bu yolda, meslektaşlarımızın giderek artan talep ve ilgileri ile karşılaşmış olmak en büyük motivasyon kaynağımız olmaktadır.

Düzenleme kurulumuz yine büyük bir özenle bilimsel programımızı hazırlamaktadır. Güncel konular ve konunun uzmanı konuşmacılarla değerli katılımcılarımıza bir bilimsel ziyafet sunabilmek ana hedefimizdir. Bu amaçla bu sempozyumun temasını ‘Psoriasis ve Kutanöz İnflamasyonda Kesişmeler’ olarak belirleyip, Hidradenitis Süpürativa, Atopik Dermatit, Vitiligo ve Alopesi Areata gibi inflamatuvar hastalıkları irdeleyerek, Psoriasis ile aralarındaki muhtemel etyopatogenik ilişkileri değerlendirmeye karar verdik.

Sempozyuma psoriasis konusunda serbest bildiri ile katılacak 10 genç araştırıcıya sempozyuma kayıt ve konaklama desteği sağlanacak ve ayrıca serbest bildiri ve poster ödülleri verilecektir.

Sapanca’nın keyifli atmosferinde 26 - 29 Mayıs 2022 tarihlerinde bir araya gelmek ümidiyle sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Psoriasis Derneği
Sempozyum Düzenleme Kurulu

Geri