ISSRIS'22 2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi
  Çalışmalar Sempozyumu
 
  2nd International Symposium of Scientific Research and Innovative Studies
  ONLINE
  2-5.MART,2022
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   2-5.MART.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.issris.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları;


2-5 Mart 2022 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından 2. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumunu (ISSRIS'22) online olarak düzenlenecektir.

Birincisi 2021 yılında düzenlenen 16 farklı ülkeden 554 katılımcının yer aldığı Uluslararası Bilimsel Araştırmalar ve Yenilikçi Çalışmalar Sempozyumu, bilim insanlarını, eğitmenleri, sivil toplum kuruluşlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek teorik ve pratik bilgileri bilimsel bir çerçevede paylaşmayı ve tartışmayı amaçlamaktadır.

ISSRIS'22, katılımcılara Mühendislik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilimler, Ziraat, Sağlık Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Uygulamalı Bilimler, İktisadi ve İdari Bilimleri alanlarında yapılan çalışmaların yenilikçi yönlerini ve güncel konuları tartışmak için multidisipliner bir buluşma imkanı sağlayacaktır.

Sempozyumda Türkçe veya İngilizce dillerinde sunulan bildirilerin özet metinleri veya tam metinleri yazarın isteğine bağlı olarak elektronik ortamda ISBN’li Kongre Bildiri Kitabında, tam ve özet metin olarak yayınlanacaktır.

​Sempozyum bilim kurulumuzda farklı ülkelerden bilim insanları yer almaktadır ve gönderilecek bildiriler hakem değerlendirmesinden geçecektir. Bu yüzden sempozyumumuz doçentlik başvurusu kriterlerine uygundur.

Saygılarımızla,


ISSRIS'22

Geri