1. Çocukluktan Erişkine Romatoloji’ye Panoramik Bakış Sempozyumu
  
  Sakarya / Sapanca
  18-20.ŞUBAT,2022
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca
TARİH   18-20.ŞUBAT.2022
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Ümraniye Pediatri Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   NG Enjoy Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Coin Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   romatolojidepanoramikbakis.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,
Bilindiği üzere çocukluk çağı romatizmal hastalıkların takip ve tedavisi çocukluktan, ergenliğe ve erişkinliğe doğru dinamik bir seyir izlemektedir. Bu süreçlerde bilgilerimizin güncellenmesi,

dünyadaki son gelişmeleri yakından takip etmek ve ülkemizde çocuk romatizmal hastalıkları tedavi eden hekimlerde ortak bir dil oluşmasına hizmet etmek amacı ile bu sempozyumu planladık.

Ümraniye Pediatri Derneği olarak düzenlenecek olan “Çocukluktan Erişkine Romatoloji’ye Panoramik Bakış” Sempozyumu 18-20 Şubat 2022 tarihlerinde Sapanca da yapılacaktır. Sempozyum dahilinde hem çocuk romatolojisinin temel ve güncel konuları, hastalık yönetimi, yeni ilaçlar, hem de erişkin romatoloji kliniklerine geçiş ve hasta izlemi konuşulması planlanmaktadır.

Sempozyum içerinde ayrıca “Pediatrik Kas İskelet Sistemi Ultrason Kursu ve Enjeksiyon Teknikleri Atölyesi” düzenlenecek olup, konusunda uzman hocalarımızın anlatımı ve pratik uygulamalar yapılacaktır. Kurs sonunda Çocuk Romatoloji Derneği eğitim sertifikası verilecektir.

Bu bilimsel şölene düzenleme kurulu adına sizleri davet etmek ve Sapanca’nın eşsiz doğasında sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı belirtmek isterim.


Prof. Dr. Betül SÖZERİ
Sempozyum Başkanı

Geri