Avrasya Multidisipliner Dermatoveneroloji Günleri
  
  Antalya / Belek
  4-7.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   4-7.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Avrasya Dermatoloji ve Veneroloji Akademisi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Spice Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Consensus Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   avrasyagunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Avrasya Dermatoloji ve Veneroloji Akademisi Derneği olarak her yıl değerli bir hocamız anısına gerçekleştirmeyi düşündüğümüz ilk toplantımızı merhum hocamız büyük bilim insanı Ord. Prof. Dr. Hulusi Behçet anısına gerçekleştirmek istiyoruz.

Kongremizde ana konular olarak Behçet hastalığı ve Psöriazis multidisipliner olarak ele alınacak antiaging ve estetik dermatoloji eğitimleri de gerçekleştirilecektir.

Bilim insanı ve hekim olarak alanımızdaki gelişmeleri takip etmek, Tıp sanatını farklı hocalardan farklı disiplinlerden öğrenmek, sık gördüğümüz hastalıkları bir kez daha hafızamızda tazelemek, bilgi alışverişinde bulunmak, deneyimlerimizi paylaşmak, bilimselliğin yanısıra sosyal bir ortamda meslektaşlarımızla bir araya gelmek, kaynaşmak, dertleşmek, anılarımızı tazelemek, özlemlerimizi gidermek , yeni dostluklar edinmek, yeni bilimsel projeler üretmek için sizlerle bir araya gelmeyi arzu ediyoruz.

4-7 Kasım tarihinde güzel Antalya’da 2021 güneşinin son demlerinde sizlerle; birbirinden değerli hocalarımız ve meslektaşlarımızla birlikte olma hissinin güzellliği ile sizleri kongremize davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

ADVAD Yönetim Kurulu ve Düzenleme Kurulu A.

Kongre Başkanları
Doç. Dr. Mehmet MELİKOĞLU
Prof. Dr. Nilgün SOLAK

Geri