Parkinson Güz Okulu
  
  Sakarya / Sapanca / ONLINE
  15-17.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca / ONLINE
TARİH   15-17.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Elite World Otel / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Flap Tour
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.parkinsonguzokulu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Parkinson Hastalığı Derneği olarak bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz Parkinson Güz Okulunu 15-17 Ekim 2021 tarihleri arasında Sapanca’da hibrit (canlı ve online katılımlı) bir toplantı şeklinde gerçekleştireceğiz.

Özellikle genç uzman ve araştırma görevlisi meslektaşlarımıza yönelik bu eğitim toplantımızda olgu örnekleri üzerinden hareket bozukluklarında güncel klinik tanı ve tedavi yaklaşımlarını paylaşmayı amaçlamaktayız. Kongre katılımlarının zorluğunu göz önünde tutarak bu kongrede yoğun eğitim oturumları yanında, poster ve sözel sunumla katılımın da çok sayıda olması hedefiyle meslektaşlarımıza yönelik destek ve teşvik programları düzenlemeyi planlıyoruz.

Kongreler, yeni bilgilerin ve çalışmaların aktarılması, bilgilerin paylaşılması yanı sıra meslektaşlarımızın birbirini yakından tanıması ve kaynaşması gibi sosyal işlevleri de üstlenmektedir. Pandemi sürecinden sonra sizlerin çok değerli katkılarınızla gerçekleşecek ilk hibrit toplantı ve ilk okulumuzun başarılı geçmesi, belleklerimizde güzel ve kalıcı anılar bırakması en önemli dileğimizdir.

Parkinson Hastalığı Derneği Yönetim Kurulu adına

Prof. Dr. Raif Çakmur

Geri