1. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi
 
  1st International Congress on Health Sciences and Multidisciplinary Approaches
  ONLINE
  25-27.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   ONLINE
TARİH   25-27.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri
Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   kongre.erzurum.edu.tr/index.php/sagbil/ularsagbilmulkon2021
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Akademisyenler, Meslektaşlarımız ve Sevgili Öğrenciler,

Erzurum Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında online olarak düzenlenecek olan “I. Uluslararası Sağlık Bilimleri ve Multidisipliner Yaklaşımlar Kongresi”ne sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Ana teması “Sağlık Bilimleri Alanında Güncel Konular” olan kongremizin temel amacı; sağlık bilimleri alanının gelişimine katkıda bulunmak ve bu alanlarda güncel gelişmeleri/deneyimleri paylaşmak, sağlık profesyonelleri arasındaki iletişim ve iş birliğini artırarak ülkemizdeki ve uluslararası düzeydeki bilim insanlarını bir araya getirmektir.

Kongremiz sağlık alanındaki tüm meslek grupları ile akademisyen ve öğrencilerine açıktır ve bilimsel olarak hazırlanmış her türlü çalışmanın sunulmasına imkân sağlayacaktır. Mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin paylaşılması ve tartışılması için kongremizde bildiri sunumlarına geniş yer verilecektir.

Katkı ve desteklerinizle başarılı bir kongre gerçekleştirmeyi ümit ediyoruz. Kongremizde sizleri aramızda görmekten büyük bir onur ve mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla.

Kongre Başkanı

Prof. Dr. Elanur YILMAZ KARABULUTLU

Geri