20. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi
  
  ONLINE
  11-14.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   11-14.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ulusalaile.tahud.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından 1993 yılından beri ara vermeden düzenlenen, Türkiye’nin tek Ulusal Aile Hekimliği Kongresi bu sene 20. kongresini gerçekleştirecektir.

“Ulusal Aile Hekimliği Kongresi” Aile Hekimliği tarihinde önemli bir yere sahip olup, bundan sonra da bu vizyonunu sürdürmek için aynı sorumluluk duygusu içinde çalışmaya devam edecektir.

Bilindiği üzere, 19. Ulusal Aile Hekimliği Kongresi pandemi nedeniyle 29 Ekim - 01 Kasım 2020 tarihleri arasında online olarak “Korona Günlerinde Aile Hekimi Olmak” gerçekleştirilmişti. Bu tema ekseninde üç gün boyunca çeşitli Uzmanlık Dernekleri, Akademisyenler, sahada ön planda çalışan Aile Hekimliği uzmanları ve asistanlarının aktif katılımları ile pandemi ve yansımaları biyolojik, psikolojik ve sosyal yönleri ile etraflıca ele alındı. 392 katılımcı ile tamamlanan Ulusal Kongre birinci basamak ve paydaşları için oldukça verimli bir tartışma alanı oluşturarak önemli sonuçların elde edilmesine olanak tanıdı.

Bu kongre esnasında ve sonrasında aldığımız geri dönüşler ve yaptığımız değerlendirmeler sonucunda Ulusal Aile Hekimliği Kongresini bu sene de çevrim içi olarak hazırlamaya karar verdik. Kongre kalite ve standartlarımızdan ödün vermeden, yine doyurucu bir bilimsel içerik ve dijital ortamların bize yarattığı imkanlar ile 20. Ulusal Kongremizi de 11 -14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğiz.

Gündemdeki konuları enine boyuna tartışmak ve Aile Hekimliği bilimsel alanına birlikte katkıda bulunmak üzere, üyelerimiz ve tüm birinci basamak paydaşlarını Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD) tarafından düzenlenen 20. Ulusal Aile Hekimliği Kongresine davet ediyorum.

Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Serdar Öztora
Kongre Başkanı

Geri