26. Ulusal 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi
  26th National and 1st International Pharmacology Congress
  ONLINE
  4-6.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   ONLINE
TARİH   4-6.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Farmakoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   NL M.I.C.E.
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.farmakoloji2021.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,


Türk Farmakoloji Dermeği Yönetim Kurulu adına, sizleri 4-6 Kasım 2021’de sanal ortamda gerçekleştireceğimiz “26. Ulusal, 1. Uluslararası Farmakoloji Kongresi” ne davet etmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bir yandan küresel COVID-19 salgını nedeniyle kongremizi yüz yüze yapamamanın burukluğunu yaşarken, diğer yandan ulusal kongremize ek olarak birinci uluslararası kongreyi gerçekleştirecek olmanın heyecanı içindeyim.

Geleneksel olarak iki yılda bir yapılan ulusal kongrelerimizin amacı, hem farmakoloji alanındaki bilimsel gelişmeleri izlemek ve paylaşmak hem de hocalarımız, arkadaşlarımız ve öğrencilerimizle bir araya gelerek bilimsel ve sosyal ağımızı güçlendirmektir. Sanal ortamda yapacağımız 26. Ulusal ve 1.

Uluslararası Farmakoloji Kongresi'nde de bilimsel gelişmeleri izlemek ve paylaşmak için hazırlanıyoruz. Yüz yüze ve yan yana olmamayı tümüyle telafi edemesek de sanal ortamda yapacağımız sosyal etkinlikler ve “konuşma odaları” aracılığı ile sizlerle buluşmayı dört gözle bekliyoruz.

Kongre sekreterlerimiz Prof. Dr. Günay Yetik Anacak ve Prof. Dr. Gökçe Topal Tanyılmaz, diğer Yönetim Kurulu üyelerimizin de desteğiyle, bilimsel program için büyük bir motivasyonla çalışıyorlar. Ulusal ve uluslararası düzeyde bilim insanlarından oluşturduğumuz Bilimsel Kurulun katkılarını almaya başladığımızı da belirtmek isterim. Kongremizde, Farmakoloji alanında hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tanınmış bilim insanları konuşmacı ya da panelist olarak yer alacaklar. Çalışma gruplarımız da sempozyum/panellerini ana kongre programına paralel oturumlarda gerçekleştirecekler. Kongremizin YÖK’ün “uluslararası kongre” koşullarına uygun olarak planlanmış olması, katılımcıların doçentlik başvuru koşullarını sağlamasına katkıda bulunacak. Ayrıca, poster ve sözlü bildiri özetlerinin hem İngilizce hem de Türkçe olarak yer alması ulusal ve uluslararası düzeyde izlenebilirliği kolaylaştıracak.

Kongremizin organizasyonunu yürütecek olan NL MICE firması bizleri sanal ortamda buluşturmak için çalışmaya başladı. Kasım’ın ilk haftasındaki kongremizi şimdiden takvimlerinize eklemenizi, kongre web sayfamızı ve duyurularımızı izlemenizi diliyorum.

Yönetim Kurulumuz adına, 4-6 Kasım 2021’de hep birlikte olmak dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Yeşim Tunçok

Kongre Başkanı
Türk Farmakoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Geri