2. Uluslararası Kanser Günleri
  2nd International Cancer Days
  Sivas
  16-18.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Sivas
TARİH   16-18.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sivas Cumhuriyet Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezi

ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://kansergunleri.cumhuriyet.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kongre başkanı olarak sizi 2. Uluslararası Kanser Günleri’ne (2. UKG) katılmaya davet etmekten mutluluk duyuyorum.

2. Uluslararası Kanser Günleri, 16-18 Eylül 2021 tarihlerinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 4 Eylül Kültür Merkezinde (Keykavus Salon, Kırmızı Salon, Mavi Salon ve Yeşil Salon) düzenlenecektir. Tıp, Doğa Bilimleri, Mühendislik, Eczacılık, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanında çalışan araştırmacılar olarak benzersiz ve ilham verici birikimlerinizi ve mesajlarınızı 2. Uluslararası Kanser Günleri’nde (2. UKG) bizlerle paylaşmanızda büyük onur duyacağız. 2. UKG kongresi, araştırmacılar ve ilgili endüstri firmaları için bilgi, birikim, deneyim ve mevcut araştırma bulgularını sunmak, yeni teknolojileri ve kanser alanında ilgili bilim dallarının yönelimlerini anlatmak için ideal bir akademik platform sunacaktır. İlaveten 2. UKG kongresi bu alanda kendini yetiştirmek, geliştirmek isteyenlere yeni ve güncel bilgiler ve deneyimler kazandıracaktır. Poster ve sözlü bildiriler Türkçe veya İngilizce olarak yapılabilir. Fakat sözlü bildirilerin slaytları (Power Point) ingilizce hazırlanmalıdır. Sunumun tamamı kongre inceleme komiteleri tarafından değerlendirilecektir. Bu kongrede tek odak kanserdir ve kanser hem interdisipliner hem de multidisipliner olarak ele alınacaktır.

Kongrenin kabul edilmiş tüm özet / tam metinleri geçerli uluslararası ISBN numarası ile kongre kitabında yayınlanacaktır. İsterseniz özet bildirilerinizi, tam metin olarak kongre sitesinde bulabileceğiniz uluslararası dergilerde makale olarak yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, kongremiz gala yemeğinde en iyi üç poster ve sözlü bildiriye ödül verilecektir.

Kongre ekibi adına siz değerli araştırmacıları ve alanında yetkin olan firmaları 2. UKG kongresine bekliyor, bilimsel faaliyetler ve sosyal programlarla dolu 3 günü birçok medeniyetlere ev sahipliği yapan Sivas’ ımıza davet etmekten onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Hilmi Ataseven

Kongre Başkanı

Geri