1. Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresi
  
  İstanbul / ONLINE
  7-10.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul / ONLINE
TARİH   7-10.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Uşak Üniversitesi
-Beykent Üniversitesi

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.onkolojikaciller.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız;

Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresini 07-10 Ekim 2021 tarihleri arasında Uşak Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirileceğini duyurmaktan ve sizleri bu bilimsel toplantıya davet etmekten büyük bir mutluluk duymaktayız.

COVID-19 pandemisi gölgesi altında kaldığımız bu günlerde hem bilimsel çalışmaları gerçekleştirmek hem de sağlıklı kalmak zorundayız. Ülkemizde Onkoloji alanında pek çok çalışma ve kongre olmasına rağmen Onkolojik Aciller konusunda Ülkemizde ve Dünyada ilk kongre olması bizleri oldukça heyecanlandırmıştır. Bizim heyecanımız sizlerin katılımı ile coşkuya dönüşecektir. Hazırlıkları devam eden kongremizin detaylarını web sitemiz üzerinden kısa süre içinde sizlerle paylaşacağız. Güçlü bir bilimsel etkinlik olması için elimizden geleni yapacağımızı bildirmek isteriz. Umuyoruz ki Onkolojik Aciller Kongre tarihlerimizi ajandanıza not edersiniz.

COVID - 19 salgınının gidişatına göre kabul edilen sözlü sunumlar ve tüm konuşmalar online ya da kongre merkezinde yüz yüze olarak sunulacaktır. Katılımcılar, Onkolojik Aciller ve Temel Tıp Bilimleri Kongresine, sözlü bildiri ve poster sunum ile katılım sağlayabilirler. Sunumların tamamı kayıt altına alınacak ve kongreden sonra katılımcılar ile paylaşılacaktır. Kongre sonunda ISBN numaralı olarak Kongre Özet Kitabı ve ISBN numaralı Kongre Bildiri tam Metin Kitabı yayınlanacaktır. Onkolojik Aciller Kongresi Akademik Teşvik hariç, Doçentlik kriterleri ve tüm akademik yükseltmelere uygun olarak planlanmıştır.

Pandemi döneminde yitirdiğimiz çok sayıda sağlık çalışanımızı saygı ve hürmetle anıyor, Uluslararası Onkolojik Aciller Kongresinde sizleri ağırlamaktan onur duyacağımızı bildiriyoruz.

Saygı ve Sevgilerimizle,


Doç. Dr. Ayşe Özdemir
Kongre Başkanı


Prof. Dr. Sümer Deniz
Kongre Onursal Başkanı


Prof. Dr. Murat Ferman
Kongre Onursal Başkanı


Prof. Dr. Erdem Göker
Kongre Onursal Başkanı


Prof. Dr. Mehmet Gül
Kongre Onursal Başkanı

Geri