KLİMUD 2021 6. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Hibrid Kongresi
  
  Ankara / ONLINE
  20-24.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara / ONLINE
TARİH   20-24.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Derneği
-Türk Mikrobiyoloji Cemiyeti

ETKİNLİK MERKEZİ   Nazım Hikmet Kültür Merkezi / ONLINE

ORGANİZATÖR KURULUŞ   K2 Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://klimud2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongrelerinin altıncısını 20-24 Ekim 2021 tarihlerinde yine hep birlikte, biriktirdiğimiz bilgi ve deneyimleri paylaşarak, günceli ve geleceği tartışarak, fırsatları değerlendirmek, sorunlara çözüm getirmek ve Tıbbi Mikrobiyoloji alanını güçlendirmek, ileriye taşımak üzere gerçekleştireceğiz.

Toplumsal hayatı olağan seyrinin ötesine taşıyan COVID-19 pandemisinin etkilerini en fazla hisseden ve söyleyecek çok sözü olan alanlardan birisi oldu Mikrobiyoloji. Elektronik ortamda giderek artan bilgi birikimi ve paylaşımının bir paradigma değişikliği olduğu da aşikar.

Uzun süren bir kısıtlılık döneminin ardından hepimizde, bir araya gelme arzusunun giderek güçlendiği şu günlerde 6. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresi’ni duyurmanın heyecanını taşıyoruz. Pandemi dinamiklerinin hızla değişebileceği öngörüsüyle yüzyüze ve çevrim içi katılım olanaklarını karma bir şekilde sunan hibrid bir kongre planladık. KLİMUD olağan genel kurul toplantısını da gerçekleştireceğimiz kongrenin yüz yüze oturumları Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde yürütülecektir.

Gündelik ihtiyaçlarımıza yanıt veren, mesleki geleceğimizi şekillendirmeye katkı sunacak bir kongre programının oluşturulması için yoğun bir şekilde heyecanla çalışmalara devam edilmektedir. Her zaman olduğu gibi Tıbbi Mikrobiyoloji uygulamalarında sahanın ihtiyaçlarını ve üyelerimizin önerilerini dikkate alarak çalışma gruplarımız ve Asistan Genç Uzman Komisyonu ile birlikte bilimsel program oluşturulmaktadır. Olgular eşliğinde uzmanıyla tartışalım oturumlarında, panellerde, yuvarlak masa oturumlarında; uygulamalar, rehberler, hızla gelişen teknoloji, hayatımıza giren yenilikler, tehditleri anlama ve baş etme yolları geniş bir perspektifte irdelenecektir. Genç meslektaşlarımızın konuşmalarıyla aktif olarak katılımını hedeflediğimiz bu kongremizde de en önemli paylaşım alanı olan bildiriler ile zenginleşeceğimizi umuyoruz. Alanımızın yetkinliklerini güçlendirmeyi hedefleyerek önemli çalışmalar yürüten Türk Tıbbi Mikrobiyoloji Yeterlik Kurulu oturumunda asistan, genç uzmanlarımız ve eğiticilerimizle birlikte çekirdek eğitim müfredatımızı değerlendireceğiz.

Her kongremizde olduğu gibi bir diğer amacımız da endüstri temsilcileri ile üyelerimizi buluşturmak, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaktır.

Geniş bir katılımla ve değerli paylaşımlarla zengin ve güzel bir buluşma olacağına inandığımız “6. Ulusal Klinik Mikrobiyoloji Kongresi”ne sizleri davet etmekten onur duyuyoruz.

Saygılarımızla

M. Selda ERENSOY
KLİMUD Başkanı

Barış OTLU
TMC Başkanı

Osman Sezer CİRİT
Kongre Sekreteri

Geri