3. İzmir Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ortopedi ve
  Travmatoloji Günleri
  
  İzmir
  7-9.ŞUBAT,2008
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   7-9.ŞUBAT.2008
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Dokuz Eylül Ünv. Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon AD
Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Crowne Plaza Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ege Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ftrortopedi2008.org
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ve Ortopedi Travmatoloji uzmanlık alanları arasında, ortak dil oluşturmak ve iletişimi arttırmak amacıyla yürüttüğümüz toplantıların bu yıl üçüncüsünü hazırlıyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Yurt çapından yoğun katılımın olduğu bu toplantılara katılarak bizi onurlandıran meslektaşlarımızdan, ilerleyen günler içinde kendi birimlerinde iki disiplin olarak iletişimlerinin arttığı mesajlarını almak toplantıların amacına ulaşıyor olduğunu gösterdi.

Spor yaralanmaları her iki disiplinin ortak ilgi alanlarından biri olması nedeniyle, III. İzmir Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ve Ortopedi Travmatoloji Günleri'nin konusunu "Spor Travmatolojisi ve Rehabilitasyonu" olarak belirledik. Sporcularda en sık karşılaşılan omuz, diz, ayak bileği ve bel bölgesinin sakatlıklarının önlenmesi ve tedavisine yönelik olarak ayrıntılı bilgi ve deneyim paylaşımını amaçladık.

Bu toplantımızda da yine alanında uzmanlaşmış Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ve Ortopedi ve Travmatoloji hekimleri panellerde ortaklaşa görev alıp birbirini tamamlayan sunumlar yaparken, sizlerin katılımı ile panellerimiz zenginleşecektir.

İlk iki toplantıda kazandığımız tanışıklığın verdiği güven ve her zamanki gibi bilimin aydınlattığı yolda karşılıklı hoşgörü ile bu kez daha güçlü adımlarla ilerleyeceğimize yürekten inanıyoruz ve 7-9 Şubat 2008'de İzmir'de sizlerle birlikte olmayı diliyor, hepinize en derin saygılarımızı sunuyoruz.


Geri