5. Ulusal İmmünoterapi ve Onkoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  13-17.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   13-17.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Cornelia Diamond Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://immunoterapi2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği tarafından düzenlenen ve 13 Ekim-17 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 5. Ulusal İmmünoterapi ve Onkoloji Kongresi’ne sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız. 2020’de COVID19 pandemisi sebebiyle online olarak gerçekleştirmek zorunda kaldığımız kongreyi, bu sene koşullar elverirse yüz yüze yapmayı planlıyoruz.

Kongremiz 13 Ekim 2021’de kurslar ile başlayacak, sonrasında 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında ulusal ve uluslararası konuşmacılar ile güçlü bir bilimsel program ile devam edecektir. Kongre sırasında literatürdeki son bilgileri tartışmanın yanında, Türkiye koşullarında bu bilgilerin hangilerinin güncel pratikte uygulanabileceğini de konuşulacaktır. Kongremiz bizlere alanımızla ilgili karşılaştığımız sorunları konuşup, fikir alışverişinde bulunma, çözüm üretme şansı da sağlayacaktır. Sözel bildiri oturumlarında farklı merkezlerin deneyimlerini sunulacaktır.

Onkoloji ve İmmünoterapi Derneği Yönetim Kurulu ve Kongre Bilimsel Kurulu olarak siz değerli meslektaşlarımızı 13-17 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak 5. Ulusal İmmunoterapi ve Onkoloji Kongresi’nde görmekten büyük mutluluk ve onur duyacağız.

Hep birlikte başarılı ve verimli bir kongre geçirmemiz dileğiyle…

Saygılarımla,

Prof. Dr. Başak Oyan Uluç

Geri