UNEKO 2021 29. Ulusal Neonatoloji Kongresi
  
  Antalya / Belek
  6-10.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   6-10.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Neonatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://uneko2021.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz gibi UNEKO-28’i Covid-19 pandemisi nedeniyle yüz yüze gerçekleştirememiş, bilimsel programımızı 4 gün boyunca 3 paralel oturum olacak şekilde hiç kısaltmadan çevrim içi olarak başarıyla gerçekleştirmiştik. Bu yıl sağlıkla bir arada olmayı dilediğimiz Ulusal Neonatoloji Kongremizi 6-10 Ekim 2021’de Antalya Titanic Otel’de düzenlemeye karar verdik.

Kongre öncesi kurslarımız ve hemşire oturumlarımızla birlikte her zaman olduğu gibi 3 ayrı salonda gerçekleştireceğimiz, konularında uzman yurt içi ve yurt dışı değerli konuşmacıların katılacağı bilimsel programımız ve geleneksel hale gelen sürprizlerimizle UNEKO-29’da sizlerle buluşmayı umuyoruz. Sizlerin sözel bildiri ve poster olarak sunacağınız bilimsel çalışmalarınızla kongremiz daha da zenginleşecek.

Her sene olduğu gibi, yenidoğana gönül veren siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ile kongremizin çok başarılı geçeceğine, kongrenin bilimsel ve sosyal programını yine çok beğeneceğinize inanıyoruz. Ama bu kongrenin en büyük özelliği uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelmemiz olacak. Gerekli pandemi önlemlerinin eksiksiz sağlanacağı kongremizde sizlerle tekrar yüz yüze görüşecek olmanın heyecanıyla hepinizi UNEKO-29’a davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla,

Prof.Dr. Esin Koç
Kongre Başkanı

Geri