METKO 2021 2. Ulusal Meram Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi
  
  ONLINE
  9-10.TEMMUZ,2021
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   9-10.TEMMUZ.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.erbakan.edu.tr/meramtip/sayfa/11157/metko-2021
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Meram Tıp Fakültesi öğrencileri olarak tıp öğrencilerine faydalı olmasını hedefleyerek yola çıktığımız, büyük bir hevesle ve bilim tutkusuyla hazırladığımız METKO2021, Tıpta İnovasyon konulu 2. Ulusal Meram Tıp Fakültesi Öğrenci Kongresi’ni sizlere duyurmaktan onur duyarız. Fakültemizin kıymetli hocalarının önderliği ve desteği, yanı sıra birçok öğrenci topluluğunun da katılımı ile 9-10 Temmuz tarihlerinde online platformda düzenlenecek olan kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Biz METKO2021 ekibi olarak tıbbiyelilerin bilime ve ilerlemeye olan ilgisinin farkındayız, tam da bu sebepten Tıpta İnovasyon diyoruz ve kongremizde katılımcılarımıza çeşitli bakış açıları kazandırmayı ve günümüz tıp dünyasına yön vermek isteyenlere fikir ve ilham vermeyi hedefliyoruz. Çalışmalarıyla tıp dünyasına önemli katkılarda bulunan değerli hocalarımızın konferansları, aktif katılımcılarımızın sözlü ve poster sunumları, kongremize özgü olarak “İlham Veren Gençler: Farklı Düşünme” panelimizle katılımcılarımıza eşsiz ve kaliteli bir bilimsel program sunuyoruz. Bilimsel programımızın yanı sıra workshoplar ve kıymetli hocalarımızla yapacağımız özel programlar ile sosyal olarak da dolu dolu iki gün geçirmeyi hedefliyoruz.
Pandemi sebebiyle online gerçekleştireceğimiz kongremizi, çeşitli ödüller ve katılımcılara özel hediye paketimizle özgün bir şekilde sunmaya hazırlanıyoruz.
Kongremize katacağınız değer ve ilginiz için sizlere teşekkür eder, esenlik ve sağlık dolu günler dileriz.

METKO 2021 EKİBİ

Geri