8. Dermatoimmünoloji ve Alerji Güz Okulu
  
  ONLINE
  23-26.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   23-26.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   guzdermatoimmunoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri geçen yıl yapılacağı duyurulan ancak pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kaldığımız ve bu yıl 23-26 Eylül 2021 tarihleri arasında ÇEVRİMİÇİ olarak gerçekleştireceğimiz 8. DİAD Güz Okulu’na davet etmekten büyük mutluluk duymaktayız. Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği olarak bu yıl da hepinizin keyifle izleyebileceği ve yararlanabileceği bir kongre programı hazırlamaya gayret ettik.

Temel amacımız genç meslektaşlarımızın hızla gelişen dermatoloji, dermatoimmünoloji ve dermatoalerji alanlarında sağlam temeller edinerek, güncel bilgilerini pekiştirmelerine ve deneyim kazanmalarına destek olmaktır. Bu amaçla kongremiz için değerli hocalarımızın yanı sıra donanımlı genç meslektaşlarımızın da katkılarıyla kurs, konferans, panel, uydu sempozyum ve bildiri sunumları gibi çok çeşitli oturumlar hazırladık. Kongremizde interaktif sunumlar ve karşılıklı bilgi paylaşımları ile ilerlemeyi planlıyor, katılımcılardan bu konuda bize katkı sağlamalarını diliyoruz.

Sizleri değerli katılımlarınız, bildirileriniz, toplantıyı renklendirecek sorularınız, konuları güçlendirecek kıymetli yorum ve katkılarınız ile birlikte 23-26 Eylül 2021 tarihlerinde ‘Çevrimiçi yapılacak olan 8. DİAD Güz Okulu’ na bekliyoruz.

Saygılarımızla,



Kongre Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Nilgün Atakan

Dermatoimmünoloji ve Alerji Derneği Başkanı

Geri