1. Doğu Anadolu Romatoloji Günleri Sempozyumu
  
  ONLINE
  27-28.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   27-28.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Elazığ Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.trasdelazigromatoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Elazığ Şubesinin düzenlediği “1. Doğu Anadolu Romatoloji Günleri " sempozyumu, online platformda 27-28 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenecektir.

Sempozyumum programının temelini romatolojik güncel konuların tartışılacağı oturumlar,“zor vakaların yönetimi konusunda uzman hekimlerce tartışılıp deneyimlerinin paylaşılacağı uzmanına danış” oturumları ve sözlü/poster bildiri oturumları oluşturacaktır. Ayrıca temel çalışma alanı kas iskelet sistemi olan hekimler olarak sempozyumumuzda romatolojik vakaların yanı sıra, bölgesel ağrılar, nöropatik ağrılar, osteoporoz gibi kemik metabolizma hastalıklarına da yer vereceğiz.

Alanlarında uzman konuşmacıların, romatizmal ve diğer kas iskelet hastalıklarındaki patogenez, klinik, tanı ve tedavi konularında son gelişmelerin yer aldığı sunumlarını ilgiyle dinleyip, sunacağı çalışmalarla heyecanlanacağız.

Sempozyumumuzda, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzmanları yanında bu hastalıklar ile karşılaşan Aile Hekimi, Ortopedi, İç Hastalıkları Uzmanı ve Araştırma Görevlisi meslektaşlarımızın da bilgilerini güncellenmesi amaçlanmaktadır.

Büyük bir özenle hazırlanan bilimsel programımızla sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Arzu Kaya
Sempozyum Eş Başkanı
TRASD Elazığ Şube Başkanı


Prof. Dr. Şebnem Ataman
Sempozyum Eş Başkanı
TRASD Başkanı

Geri