Uluslararası Pandeminin Ruh Sağlığına Yansımaları ve Psikososyal
  Bakım Kongresi
 
 
  International Congress Reflections of Pandemic on Mental Health and Psychosocial Care
  ONLINE
  24-25.HAZİRAN,2021
     
KATEGORİ  
Hemşirelik
YER   ONLINE
TARİH   24-25.HAZİRAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Atatürk Üniv. Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği AD
-Psikiyatri Hemşireleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   prsb2021.atauni.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Atatürk Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı ve Psikiyatri Hemşireleri Derneği tarafından 24-25 Haziran 2021 tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan (ÇEVRİMİÇİ KONGRE) – “Uluslararası Pandeminin Ruh Sağlığına Yansımaları ve Psikososyal Bakım Kongresi” ne davet etmekten mutluluk duyuyoruz .

PRSB 2021 , pandemi, ruh sağlığı ve psikososyal bakım alanlarında önde gelen araştırmacıları bir araya getiren uluslararası bir platformdur. Bilimsel program, seçkin bilim insanlarının öncülüğünde açılış oturumları, alt disiplinlerin sunumları, genç bilim adamları ve lisansüstü öğrencilerin etkileşimi ve paylaşımını içerecektir.

PRSB, bilimsel oturumları aracılığıyla katılımcılarına ruh sağlığı alanındaki en son gelişmeleri keşfetme fırsatı sunacaktır. Yeni disiplinler arası bilimsel işbirlikleri ve ağlar için dünyanın her yerinden uzmanları bir araya getiren ilk sanal platform olacak. Kongrenin geniş kapsamı nedeniyle PRSB, en önde gelen davetli konuşmacıların yer aldığı belirli araştırma alanına özel koordineli paralel oturumlar, sözlü sunumları ile katılımcılarına bilimsel ve güncel bir bilgilendirme festivali sunacaktır.

Koronavirüs salgınına yanıt olarak, PRSB 2021’i tamamen sanal bir etkinliğe dönüştürmeye karar verdik, WHO büyük toplantıların hala yüksek COVID-19 riski bildirdiğini ve ülkeler tarafından alınan seyahat kısıtlamaları kararlarının devam ettiğini öne sürdü. Kongremiz sanal bir platformda gerçekleştirilecek olsa da bilimsel bilgi içeriğinin tatmin edici olacağı bir kongre olacağını garanti ediyor, katılımcılara etkileşim ve güzel anılar biriktirme fırsatı sağlıyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı, akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi, birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarımızla birlikte güçlenmek, iş birliğimizi artırmak ve deneyimlerimizi paylaşmak için kongremize bekliyoruz.

En derin sevgi ve saygılarımızla…


Kongre Başkanı
Doç. Dr. Sibel ASİ KARAKAŞ


Kongre Eş-Başkanı
Prof. Dr. Fatma ÖZ

Geri