2. Uluslararası 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi
 
  2nd International 12th National Food Engineering Congress
  Ankara / ONLINE
  25-27.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Mühendislik
YER   Ankara / ONLINE
TARİH   25-27.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Gıda Mühendisleri Odası
ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Arber Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.foodengcongress.org/tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılarımız,

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak her İki yılda bir düzenlediğimiz kongremizi bu sene 2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi adı altında, 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştireceğiz.

Her geçen yıl meslektaşlarımızın yoğun ilgisi ile gelişip büyüyen kongremiz, dünyada yaşanan pandemi süreci, Sağlık Bakanlığı’nın talimatları ve sivil toplum kuruluşlarının tavsiyeleri neticesinde siz değerli katılımcılarımızın sağlığını olumsuz etkilememesi adına hibrit (fiziki veya online katılımlı) olarak gerçekleştirilecektir. Tüm katılımcılarımızın, yerli ve yabancı bilim insanlarının dilerlerse Kongre Merkezinde oturumlara katılabilmelerine, kongre merkezinde bulunamayan katılımcılarımızın ise online olarak programı takip edebilmelerine olanak sağlayan hibrit Kongre altyapımız ile daha önceki kongrelerimizde olduğu gibi, yine çok başarılı ve verimli bir kongre gerçekleştireceğimize inanıyoruz.

Katılımcılarımızın iletişimini ve etkileşimini ön planda tuttuğumuz kongre süresince, alanında uzman bilim insanları, ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile sektör temsilcilerinin online veya yüz yüze bir araya gelerek çalışmalarını ve görüşlerini paylaşacakları, sözlü bildiri sunumlarını içeren oturumların yer alacağı ve bilimsel poster sergisinin yanı sıra güncel konuların tartışılacağı paneller de düzenleyeceğiz.

Gıda ile ilgili gelişmeleri, sorunları değerlendirmek ve çözüm önerileri oluşturmak üzere, sektörün tüm paydaşlarıyla Kongremizde bir araya gelmek bizlere güç katacaktır.

Tüm meslektaşlarımızı düzenleme komitesi adına kongremize davet etmekten mutluluk duyuyorum.


Saygılarımla,

Yaşar Üzümcü
Kongre Başkanı

Geri