HeSCon2021 1. Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Hekimliğe Bütüncül
  Yaklaşım Öğrenci Kongresi
  
  ONLINE
  10-11.TEMMUZ,2021
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   10-11.TEMMUZ.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   OCT Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.hescon2021.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesinin Hekimliğe Bütüncül Yaklaşım konulu 1. Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Öğrenci Kongresi HeSCon2021 10-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında çevrimiçi ortamda yapılacaktır.

Çok beğeneceğiniz bir kongreyi hep birlikte yapmak için büyük umutlar ve heyecanla yola çıktık. Aylardır devam eden çalışmalarımızla hem öğrenip hem sosyalleşeceğimiz güzel bir kongre hazırlıyoruz.

Kongre hazırlıklarımızı, bilim ışığında sizlerle buluşmanın heyecanından kaynaklanan enerjiyle yapıyoruz. Bilimi her şeyin merkezine koyduk. Bilimi Merkeze Alan Kongre dedik bu yüzden. Tıp bilimi ufukları gözükmeyen bir denizdir. Bu denizden sadece bir yudum su almak istemedik, daha azına razı olmadık. Denizler bizim olsun dedik. Bu yüzden konu ayrımı yapmadan tüm tıp konularından bahsetmek istedik.

Bilimsel programda; ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecektir, bunun yanı sıra kongremizde sunacağınız sözlü bildirileri tam metin halinde online bildiri kitabı olarak yayınlanacağız.

Şimdiden ajandanıza “10-11 Temmuz tarihlerinde HeSCon2021'deyim” notunuzu düşünüz. Ailenize, arkadaşlarınıza, Hocalarınıza bu güzel haberi veriniz. Kongremizde sunacağınız posterin ve yapacağınız sunumun hazırlığına hemen başlayınız.

Yapacağımız bu kongrenin heyecanını bizlerle bölüşmek için 10-11 Temmuz tarihlerinde; HeSCon2021’e davet ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Kongremizde görüşmek üzere. Bilim ve Sağlıkla Kalın!

Elber UZUNOĞLU
Kongre Başkanı Erdoğan ÇETİNKAYA
Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Geri