18. Uluslararası Türkiye Hemofili Kongresi
  
  Bafra / K.K.T.C.
  19-22.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bafra / K.K.T.C.
TARİH   19-22.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Türkiye Hemofili Derneği
-Hemofili Dernekleri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Limak Cyprus Deluxe Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.turkiyehemofilikongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Hemofili Dostları,

Ülke olarak Kalıtsal Kanama Bozuklukları alanındaki çabalarımız geçtiğimiz yıl zirveye ulaştı desek yadırganmaz sanırım. COVID-19 salgını sağlık dâhil tüm alanlarda, insanlarının hayatından çok şey alıp götürdü, çok şeyi de değiştirdi. Gerek Türkiye Hemofili Derneği, gerekse Hemofili Federasyonu bu dönemde kuruluş amaçlarına uygun etkinlikler yaparak derdi olanların sorunlarına çözüm üretmenin yanında, yüz akıyla 17.Uluslararası Türkiye Hemofili Kongresini de gerçekleştirdiler. Online gerçekleşen kongrede 18 farklı ülkeden, toplam 116 oturum başkanı ve konuşmacı görev aldı. Medikal salona 585, Multidisipliner (G. Gedikoğlu) salona 282, Sempozyum salonlarımıza da 469 farklı noktadan katılım gerçekleşti.

Salgının başlangıcından itibaren her hafta farklı konularla, farklı organizasyonlarla; hem bilimsel, hem de sosyo-ekonomik ihtiyacı olanlara ulaşıldı. Şüphesiz yıllardır özveri ile hizmet veren tedavi merkezlerimiz, sağlık ve sosyal güvenlik otoritelerimiz, farklı disiplinlerden bilim insanlarımız, gönüllülerimiz, çalışanlarımız ve kanama pıhtılaşma sorunu olanların devası için ürün sunan endüstri temsilcileri bu başarının unutulmazlarıdırlar. Ayrıca dünyanın farklı ülkelerinde benzer duyguları paylaşan ve gayret gösteren dostlarımız, kardeşlerimiz, meslektaşlarımız, aynı amaçları gerçekleştirmeye hedeflenmiş kurum ve kuruluşların yetkilileri bu özel yılda ekran karşısında da olsa bizimle oldular. Katkısı olanları selamlıyor, ömürlerine ve ilimlerine bereket diliyoruz.

Hemofili alanında ulaştığımız bu haklı başarıyı daha da ileriye taşımak için 18. ULUSLARARASI TÜRKİYE HEMOFİLİ KONGRESİNİ, 19 – 22 Eylül 2021 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Limak CYPRUS Deluxe Otelde düzenleyeceğiz.

Gelişmeleri, güncel durumu ve hedefleri hep birlikte değerlendireceğimiz “SİSLER DAĞILIRKEN- 2021” kongremize katılımınızı bekler, sağlık ve esenlikler dileriz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Bülent ZÜLFİKAR
Kongre Eş Başkanı

Prof. Dr. Kaan KAVAKLI
Kongre Eş Başkanı

Geri