2. Ulusal Apiterapi Kongresi
  
  ONLINE
  25-26.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   25-26.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Apiterapi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   tr.apitherapycongress.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Dostlar,

Uluslararası Apiterapi Federasyonu (IFA) Başkanlığının ülkemize geçmesi vesilesiyle 2020 yılının ülkemizde Apiterapi yılı olması bekleniyordu. Ancak, ev sahipliğini yapacağımız 4. Uluslararası Apiterapi Kongresi, Covid-19 pandemisi nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.

Ayrıca, Cumhurbaşkanlığımız himayesinde ve Dünya Sağlık Örgütü’nün teknik sponsorluğunda yapılacak olan ve ana teması “Apiterapi” olarak belirlenen 3. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) Kongresi de ertelendi.

Keza, Uluslararası Propolis Araştırma Grubu (IPRG) tarafından organize edilen ve bu sene ülkemizde yapılması planlanan 3. Uluslararası Propolis Konferansı da diğer tüm büyük etkinlikler gibi iptal edilmek zorunda kaldı.

Gerek yerli gerekse yurtdışından meslektaşlarımızla istişare sonucu dijital ortamda Uluslararası WorldApiExpo ve buna eş zamanlı olarak büyük çaplı bir bilimsel etkinlik yapma fikri meydana geldi. Hatta dünyanın farklı yerlerinde aynı anda herkesin katılımının zor olacağı hesaba katılarak gece-gündüz devam edecek bir program olmasını diledik. Programın detaylarını yakın zamanda paylaşabilmek için üzerinde çalışıyoruz.

25-26 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan bu etkinliklerin kapsamında, ana teması “Sağlığı Koruyucu ve Geliştirici olarak Apiterapi” şeklinde belirlenen 2. Ulusal Apiterapi Kongremizi de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.

Hepinizi Apiterapi Derneğimizin 10. yılını kutlayacağımız bu Kongremize katılmaya davet ediyoruz.

Dr. Ali Timuçin ATAYOĞLU,
Apiterapi Derneği Başkanı

Geri