8. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresi
  
  Antalya / Belek
  28-31.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   28-31.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Regnum Carya Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   utcd2021.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Yönetim Kurulumuz ve şahsım adına sizleri 28-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Regnum Carya Resort Hotel Belek, Antalya’da gerçekleştirilecek olan VIII. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Kongresi’ne davet etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum.

2020 yılında ortaya çıkan Covid-19 pandemisi bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de organize edilen bilimsel ve sosyal faaliyetleri kısıtladı ve engelledi. UTCD 2020 yılında organize etmeyi planladığı, ulusal ve uluslararası katılımla yapmak istediği aktiviteleri tam anlamıyla gerçekleştiremedi. 2021 Ekim ayı sonunda gerçekleştireceğimiz iki yılda bir organize ettiğimiz kongremizin hepimizin özlemle beklediğimiz sağlıklı ve güvenli günlerde bizlere, hastalarımıza ve ülkemizdeki konuyla ilgili sağlık hizmetine önemli katkı, motivasyon ve ivme sağlayacağına inanıyoruz.

Kongremizde üreme tıbbı ve cerrahisi alanındaki tartışmalı ve güncel konular, dünyadaki ve ülkemizde üreme endokrinolojisi, infertilite, yardımcı üreme teknikleri, insan üremesi ile ilgili genetik ve moleküler biyoloji, yeni teknik gelişmeler ile ilgili çalışmaları ile isim yapmış klinisyenler ve bilim insanları tarafından interaktif bir şekilde tartışılacaktır. Onların bilgi ve deneyimlerinden faydalanma fırsatını elde edecek katılımcılar kaliteli ve kanıta dayalı sağlık hizmetini yeni bilgilerin ve teknolojik gelişmelerin yardımı ile hastalarına sunabilmek için kendilerini yenileme fırsatı bulacaklardır. Aynı amaçla çalışan ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren derneklerin desteği, ortak projelerin geliştirilmesini sağlayacak ve ayrıca mezuniyet sonrası eğitimimizin üst düzeylere erişmesine yardımcı olacaktır. Doyurucu bir bilimsel program hazırlamanın yanında, sizlere çeşitli aktivite ve sosyal program içeren güzel ve heyecanlı bir kongre sunmak için tüm düzenleme ve organizasyon kurulu şimdiden yoğun bir hazırlık dönemine girmiştir. Ancak başarılı bir organizasyonu gerçekleştirebilmemizin temel anahtarının sizlerin desteği ve katılımı ile olabileceğini de biliyoruz.

Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği (ÜTCD) adına sizleri , doğası ve kültürü ile Türkiye’nin cennet köşesi Antalya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı belirtiyor, sizleri kongremizin bilimsel ve sosyal başarısına ortak olmaya bekliyoruz.

Saygılarımla,
Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Timur Gürgan

Geri