Ulusal Nüzhet Gökdoğan Multidisipliner Çalışmalar Kongresi
  
  Ankara / ONLINE
  23-25.NİSAN,2021
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Ankara / ONLINE
TARİH   23-25.NİSAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Hipofosfatazya Hastalığı ile Mücadele Derneği (Hifo-DER)
-Ankara Üniversitesi
-Gazi Üniversitesi
-Sui Generis Gençlik Grubu

ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.nuzhetgokdogancongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları ve Katılımcılar,

​Hifo-DER (Hipofosfatazya Hastalığı ile Mücadele Derneği), 23-25 Nisan 2021 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Sui Generis Gençlik Grubu ortaklığında “ULUSAL NÜZHET GÖKDOĞAN MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALAR KONGRESİ” başlıklı bir kongre gerçekleştirecektir.

Bu bağlamda tüm bilim insanlarını ve araştırmacıları kongremize özgün akademik çalışmalarla katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Türkiye’nin ilk kadın gökbilimci bilim insanlarından ve dekanlarından olan Prof. Dr. Nüzhet Gökdoğan, günümüzde iddia edilen birçok gelişmeyi henüz 20. Yüzyılın ilk çeyreğinde ortaya atmıştır. Tüm öngörülerinin ötesinde bilime verdiği önem nedeniyle ölümünün 18. Yıl dönümünde ulusal kongremiz ile anma şerefine eriştiğimizden dolayı oldukça mutluyuz.

Sosyal Bilimler, Fen-Uygulamalı Bilimler ve Sağlık Bilimleri başta olmak üzere tüm alanlarda gözlemleyen, araştıran ve analiz eden bilim insanlarının değerli katkıları ile bir kongre gerçekleştirme hedefindeyiz. Bu alanda yaptığı araştırmalarla katkı sağlamak isteyen araştırmacıların bildirilerini kabul edecek olan kongremiz Ankara’da yüz yüze gerçekleşeceği gibi ZOOM üzerinden online olarak gerçekleşeceğiz.

Kongrede sunulan bildirilerin özetleri veya tam metinleri, elektronik ortamda Kongre Bildiri Kitapçığında yayınlanacaktır. Bunun yanında seçilen bildiriler Kitap Bölümü veya Dergi Makalesi olarak yayınlanacaktır.

Geri