TOD Sanal 43. Bahar Sempozyumu
  
  ONLINE
  22-23.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   22-23.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Global Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   todnet.org/BaharSempozyumu2021/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesinin geçtiğimiz yıl Mayıs ayında pandemi nedeniyle yapılamayan TOD 43. Bahar Sempozyumu bu yıl 22-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında sanal olarak gerçekleştirilecektir.

43. Bahar Sempozyumu konusu, Oftalmolojide Görüntüleme Yöntemleri olarak belirlenmiştir.

Toplantı programı Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi yönetim kurulu tarafından hazırlanmış olup, Temel Radyoloji Görüntüleme Yöntemleri, Ön Segment, Tümör, Orbita ve Uvea Hastalıklarında, Glokomda, Retina ve Vitreoretinal Cerrahi hastalıklarında, Optik Disk Hastalıklarında Olgularla Görüntüleme Yöntemleri olmak üzere Oftalmolojinin tüm branşlarında görüntüleme yöntemleri ile ilgili konular olabildiğince olgularla sunulacak ve görüntüleme yöntemlerinin geleceği ile yenilikler tartışılacaktır.

Ayrıca Oftalmolojide yapay zeka; makineler hekimin yerine geçebilir mi? konulu konferans verilecektir.

Sempozyumda endüstri destekli uydu sunumları yanı sıra serbest bildiri oturumları da yer alacaktır. Yoğun bilgi paylaşımının olacağı Mayıs Bahar sempozyumuna katılımınızdan mutluluk ve onur duyacağız.

Sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçen Türk Oftalmoloji Derneği İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu’ndaki çok değerli çalışma arkadaşlarıma, bilgi ve deneyimlerini paylaşmayı kabul eden tüm moderatör, konuşmacı ve katılımcı meslektaşlarımıza, sempozyumu destekleyerek en uygun koşullarda sizlere sunulmasını sağlayan sponsor firmalara, özverili ve titiz çalışmalarından dolayı GLOBAL Kongre ve Organizasyon Firması yönetici ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim.

Yüz yüze, hep bir arada gerçekleştirebileceğimiz bilimsel toplantılarımıza sağlıkla kavuşabilmek umuduyla, 22-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında sanal olarak yapılacak 43. Bahar Sempozyumu’nda beraber olmak dileği ile saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Ferda Çiftçi
TOD İstanbul Şubesi Başkanı
TOD İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Adına

Geri