2. Uluslararası COVID-19 ve Güncel Sorunlar Kongresi
 
  2nd International COVID-19 and Current Issues Congress
  ONLINE
  1-2.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Sağlık
YER   ONLINE
TARİH   1-2.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Hipofosfatazya Hastalığı İle Mücadele Derneği (Hifo-DER)

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.multidisciplinarycovidcongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları,

Hifo-DER (Hipofosfatazya Hastalığı ile Mücadele Derneği),1-2 Mayıs 2021 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi,HochschuleNiederrheinUygulamalı Bilimler Üniversitesi ve AschaffenburgUygulamalı Bilimler Üniversitesi ortaklığında“II. Uluslararası COVID-19 ve Güncel Sorunlar”başlıklı bir kongre gerçekleştirecektir.

Bu bağlamda tüm bilim insanlarını ve araştırmacıları kongremize özgün akademik çalışmalarla katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

Tüm dünyayı hızlı bir şekilde etkisi altına alan COVID-19 pandemisinin yarattığı küresel ekonomik, sağlık, sosyal ve çevresel sorunlarla birlikte normal kavramının sorgulanmaya başlandığı yeni bir düzene adım atılmış oldu. Küresel boyutta ve her alanda sürdürülebilirliğin oluşturulması için yeni normallere adapte olmaya çalıştığımız bu düzende siz değerli bilim insanlarının sürece dair yapacağı katkıların konuşulacağı bir ortam oluşturarak katkı sağlama amacındayız. Bu sebeple yeni düzende değişimin alanlarını gözlemleyen, araştıran ve analiz eden bilim insanlarının değerli katkıları ile bir kongregerçekleştirme hedefindeyiz. Bu alanda yaptığı araştırmalarla katkı sağlamak isteyen araştırmacıların bildirilerini kabul edecek olan kongremiz ZOOM üzerinden online olarak gerçekleşecektir.
Daha önce gösterilen yoğun ilgiye istinaden ikincisi gerçekleşen kongremiz, Üniversitelerarası Kurul doçentlik kriterlerini sağlamaktadır. Kongrede sunulan bildirilerin özetleri veya tam metinleri, elektronik ortamda Kongre Bildiri Kitapçığında yayınlanacaktır. Ayrıca seçilen bildiriler COVID 19 Uluslararası Kitap Bölümü olarak yayınlanacaktır.

Geri