39. Zeynep Kamil Jineko-Patoloji Kongresi
  
  ONLINE
  1-3.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   1-3.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   SBÜ Zeynep Kâmil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.zeynepkamil.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri organizasyon komitesi adına 1-3 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz 39. Zeynep Kamil Jineko-Patoloji Kongresi'ne davet etmekten memnuniyet duyuyorum.

Geleneksel olarak her yıl bir konu temalı olarak yapılan kongremizin bu yıl ana temasını ‘’Yüksek Riskli Gebeliklerin Yönetimi: Güncel Tartışmalar’’ olarak belirledik. Panel oturumlarının ağırlıklı olarak yer alacağı kongremizde, maternal ve fetal hastalıklar konusunda deneyimli hocalarımızın ve meslektaşlarımızın katılımı ile interaktif olarak tartışılacaktır. Kongremizin amacı bu konulardaki yenilikleri sizlere sunmak, birlikte tartışmak ve fikir alışverişinde bulunmaktır.

Kongremizde, bütüncül bilimsel programın yanında bu yıl ayrıca bilgilerimizi güncellemek ve günlük uygulamalarımıza katkı sağlamak amacıyla planladığımız ‘’Birinci ve İkinci Trimester Fetal Ultrasonografi’’ kurslarının da faydalı olacağını umut ediyoruz.

Olmazsa olmazımız ebelerimizin, bilimsel yaklaşım ve güncel gelişmeler doğrultusunda mesleki deneyim ve bilgilerini bizlerle paylaşacağı oturumlarla alana katkı sunmalarını hedefliyoruz. Geleneksel olarak haziran ayında yaptığımız kongremizin tarihini COVID-19 pandemisinin biteceğini umarak birlikte olabilmek için ekim ayı olarak değiştirdik. Koşullar el vermezse yine çevirimiçi (online) kongre olarak gerçekleştireceğiz. Her yıl yoğun ilginin olduğu, katılımcıların bilimsel doygunlukla ayrıldığı ve hiç aksamadan bugüne kadar devam eden “Zeynep Kamil Jineko-Patoloji Kongresi’’nde sizlerle bir arada olmayı diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Doç. Dr. Semra KAYATAŞ ESER
Kongre Başkanı

Geri