Romatoloji 365 Sempozyumu
  
  Bursa
  25-28.KASIM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bursa
TARİH   25-28.KASIM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Romatoloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Bursa Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://romatoloji365.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım;

Klinik pratikte, romatoloji hastalarımızın tanı ve tedavi sürecinde bazen sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Bu nedenle, gerçek vakalar üzerinden yaşanan sorunlar için yapılacak beyin fırtınası ve tartışmaların romatoloji pratiğinde bilgi paylaşımı ve hasta yönetimi açısından çok faydalı olduğunu düşünüyoruz.

İlki sanal kongre olarak düzenlenen Romatoloji’de 365 Sempozyumu’ndan sonra bu yıl ikincisini tarihi ve doğal güzellikleriyle UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan şehirlerimizden Bursa’da 25-28 Kasım’da gerçekleştirmeyi planladık. İlk sempozyumda olduğu gibi birbirinden ilginç ve eğitici vakaların eşliğinde alanında yetkin hocalarımızın bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı toplantılar gerçekleştirilecektir. Bu yıl, farklı olarak alanında dünyaca yetkin yabancı katılımcıların da olduğu İngilizce sunulan vakaların da yer alması sağlanacaktır.

II. Romatoloji’de 365 Sempozyumu’nda birbirinden ilginç ve öğretici vakaların başta iç hastalıkları ve romatoloji yandal uzmanlık öğrencileri ile yandal uzmanlarına faydalı olacağını düşünmekteyiz.Sosyal ve bilimsel olarak üst düzeyde etkileşimlerin gerçekleşmesini ümit ettiğimiz sempozyumumuzda, Bursa’da buluşmak üzere tüm meslektaşlarımızın katılımını bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla…


Sempozyum Başkanları
Prof. Dr. Yavuz PehlivanProf. Dr. Ayten Yazıcı

Geri