2. Kronik ve Metabolik Hastalıklar Ulusal Kongresi
  
  ONLINE
  7-9.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   7-9.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sağlıkta Kalite ve Mesleki Gelişim Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Megilis Girit Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.kronikvemetabolik.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Dünya'da olduğu gibi sağlık harcamalarının büyük bir kısmı kronik ve metabolik hastalıkların tedavisi ve komplikasyonlarının önlenmesi ve yönetimi için yapılmaktadır. Bu nedenle kronik ve metabolik hastalık risk faktörlerinin tesbiti ve primer prevansiyonun önemi giderek artan bir biçimde ön plana çıkmaktadır.

Bu amaçla 2019 yılında “I. Kronik ve Metabolik Hastalıklar Risk Yönetimi Kongresi” gerçekleştirmiştik. Malum pandemi şartlarından dolayı 2020 yılında kongremizin ertelemek durumunda kaldık. 2021 Mayıs ayında Online olarak ülkemizden seçkin bilim adamlarının katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 2. Kronik ve Metabolik Hastalıklar Ulusal Kongresi’nde kronik ve metabolik hastalıkları yeni verilerin rehberliğinde tüm yönüyle tartışacağız. Klinik ve pratik deneyimlerin aktarılacağı bu bilimsel ortamın günlük pratiğimize katkı sağlayacağı inancındayız.

Kongremizde hekimlerin klinik pratikte karşılaştıkları sorunlara güncel yanıtlar bulabilmelerini hedefliyoruz. Katılımcı meslektaşlarımızın kronik ve metabolik hastalıkar alanında bilgi güncellemesini verimli bir şekilde yapabilmesi için yoğun bir kongre ve kurs programı hazırladık.
Katılımlarınızla zenginleşecek olan kongremizde hep birlikte bilimsel bir kaynaşmanın yaşanacağı kanaatindeyiz.

"2. Kronik ve Metabolik Hastalıklar Ulusal Kongresi"nde buluşmak dileğiyle

Saygılarımla ,

Prof.Dr. Mustafa ARAZ
Kongre Başkanı

Geri