3. Uluslararası Atletik Performans ve Sporda Sağlık Kongresi
  3rd International Congress of Athletic Performance & Health in Sports
  ONLINE
  21-24.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Spor
YER   ONLINE
TARİH   21-24.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Atletik Performans Antrenörleri Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConPlus Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.icaphs.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,

Atletik Performans Antrenörleri Derneği tarafından, ilk kez 2019 yılında gerçekleştirdiğimiz ve bu yıl 21 - 24 Ekim 2021 tarihleri arasında üçüncüsünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Atletik Performans ve Sporda Sağlık Kongresi’ne Organizasyon Komitesi adına sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Kongrenin ana teması, teori ve pratik ile bilim ve teknik arasındaki köprüyü işlemektir. Yine kongremiz süresince düzenlenecek çalıştaylar, alanlarında önde gelen bilim insanları tarafından düzenlenecektir. Çalıştaylara kayıt yaptıracak katılımcılarımıza çalıştaylar sonunda uluslararası alanda kabul gören sertifikaları takdimedilecektir.

Kongre süresince birçok yeni yöntem, uygulama ve ekipman çeşitliliği katılımcılarımız ile buluşacaktır. Bilimsel komitede ve programda yer alan konuşmacılarımız; tanınmış bilim insanları, başarılı akademisyenler, saha pratisyenleri ve spor performansı ve spor hekimliği uzmanları tarafından özenle oluşturulmuştur. Bu bağlamda kongremize katılımınızı içtenlikle bekliyoruz.

Ayrıca katılımcıların göndereceği bildiriler poster ve sözlü sunumlar şeklinde bildiri komitemiz tarafından değerlendirilecektir.

21 – 24 Ekim 2021 tarihleri arasında bir arada olabilmek dileğiyle sağlıklı günler dileriz.

Saygılarımla,

Doç. Dr. Türker BIYIKLI, PhD
Kongre Başkanı
Nişantaşı Üniversitesi, Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı
Athletic House Academy, Kurucu Ortak


Geri