6. Aydın Romatoloji Günleri
  
  Aydın / Kuşadası
  15-17.EKİM,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Aydın / Kuşadası
TARİH   15-17.EKİM.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ  
ORGANİZATÖR KURULUŞ   EA Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.aydinromatoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarım,

VI. Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı'nın ev sahipliğinde 15-17 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir. Sizleri güzel Aydın’ımızın güzide ve turistik ilçesi Kuşadası’nda yapılacak olan VI. Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu’na davet etmekten büyük mutluluk ve gurur duymaktayız.

Aydın Romatoloji Günleri Sempozyumu'muzda prensip olarak her seferinde farklı bir hastalığı ana konsept olarak almayı ve her yönüyle o hastalık veya hastalık grubunu konuşmayı istiyoruz. Önceki yıllarda yaptığımız toplantılarda “Biyolojik tedaviler, Romatologlar için Klinik İmmünoloji, Sistemik Lupus Eritematozus ve Sistemik Skleroz ve FMF ve Sistemik Otoinflamatuar Hastalıklar” konularını ayrıntılı olarak değerlendirdik. Bu yıl VI. Aydın Romatoloji Günlerinde, tanı ve tedavisinde sıklıkla zorluklarla karşılaştığımız “Sistemik Vaskülitler” konusunu, alanlarında söz sahibi değerli uzmanların sunumları ve kişisel deneyimleri ile konuşmak ve tartışmak istiyoruz. Ayrıca bu hastalıklarla ilişkili zor vakaları kendi aramızda tartışırken, hastalık takibinde kullanılan skorlama ve görüntüleme yöntemlerini de gözden geçirmeyi planlıyoruz. Bunun yanı sıra diğer sistemik romatizmal hastalıkların güncel tedavi değerlendirmelerinin tartışıldığı oturumlara da yer verilecektir. Ekim ortası Kuşadası’nın en güzel ve henüz güneş ve sıcaklığın terk etmediği aylarından biridir ve fırsat buldukça deniz ve güneşten de yararlanmak mümkündür. Bu nedenle Ekim ayında Kuşadası’nın zevkini hem bilimsel olarak hem de fırsat buldukça yapacağımız sohbetlerle birlikte sürdürmek istiyoruz. Bu yüzden VI. Aydın Romatoloji Günleri’nde sizlerle buluşacak olmanın sevinç ve heyecanını yaşamaktayız.

Paylaşacağınız bilgi ve deneyimlerinizle, bilimsel ve sosyal anlamda değerli katılımlarınızla zenginleşeceğinden emin olduğumuz VI. Aydın Romatoloji Günleri’nde sizleri Ege’nin güzelliği ve sıcaklığında buluşmak ümidiyle davet eder en iyi dileklerimizi sunarız.

Saygı ve sevgilerimizle.

Prof. Dr. Taşkın Şentürk

Geri