INGANT'21 2. Uluslararası Turizmde Yeni Jenerasyonlar ve Trendler Kongresi
 
  2nd International Congress of New Generations and Trends in Tourism
  ONLINE
  27-28.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   ONLINE
TARİH   27-28.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ingant.subu.edu.tr
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Turizm Fakültesi ile birlikte İstanbul Gelişim Üniversitesi, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi ve Tayland Siam Üniversitesi işbirliği kapsamında online çevrimiçi platformda (Zoom) gerçekleştirilecektir.

Adından da anlaşılacağı üzere kongremizin, gerek akademik literatürde gerek iş dünyasında, turizm alanında görülen yeni jenerasyon ve yeni trend yaklaşımların tartışılacağı bir bilimsel platform olması hedeflenmektedir. Politik, teknolojik, kültürel, sosyolojik, hukuki, ekolojik, ekonomik tüm makro faktörlerin etkisi ile bilimsel yazında, tüm sektör, işletme ve tüketicilerde gelişmeler ve değişimler olmaktadır. Söz konusu bu gelişim ve değişim yeni teoriler, yeni iş ve işletme modelleri ile yeni tüketici beklentilerini oluşturmaktadır. Kongremizin, bu bağlamda, Turizm eksenindeki yenilik, gelişim ve değişimlerin tartışılacağı bir kongre olması hedeflenmektedir. Kongre süresince, gelişen teknolojiler, değişen tüketici profilleri, yeni iş ve yönetim modellerine ilişkin turizmde yeni jenerasyon ve yeni trendlere ilişkin bulguların ortaya konulması, tartışılması ve sonuçlara ilişkin önerilerin geliştirilmesi arzulanmaktadır.

Kongremiz, Türkiye'den ve Dünya'nın birçok yerinden katılımcı hedeflemekte olan uluslararası katılımlı akademik bir kongre olarak tasarlanmıştır. Çalışmaların, turizmin geleceğine etki edebilecek araştırma alanları ve çeşitli konulardan oluşması tasarlanmış olup, güncel turizm konularında araştırma ve tartışma imkânı sağlanacaktır. Hedef katılımcılar; turizm ile dolaylı ya da doğrudan çalışmalar yürütmeyi arzu eden akademisyenler, lisansüstü öğrenciler ile sektör temsilcileri olan ve turizm sektörlerinde çalışan profesyonellerdir.

Hazırlanan çalışmalar, Türkçe ve İngilizce olarak sunulabilecektir. Tüm kabul edilen bildiriler kongre kitapçığında yayınlanacaktır Bildirilerinin tam metin olarak en geç "10 Mayıs 2021" tarihine kadar gönderilmesi beklenmektedir.

Çevrimiçi platformdan gerçekleştirilecek kongremize, bilimsel araştırma yöntemlerini ilke edinmiş bilim insanları, öğrenciler ve tüm sektör temsilcierlni davet ederiz.

Geri