3. Uluslararası Dr. Behçet Uz Çocuk Kongresi
 
  3rd International Behçet Uz Child Congress
  İzmir
  23-25.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir
TARİH   23-25.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   SBÜ İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Hastanesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Kaya İzmir Thermal Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ege Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.buckon2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Mesteklaşlarımız,

Dr. Behçet Uz Çocuk Kongresi 23-25 Eylül 2021 tarihlerinde Kaya İzmir Thermal & Convention otelinde gerçekleştirilecektir.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi SUAM olan hastanemiz, 73 yıldır çocuklarımızın sağlığına kavuşmasına aralık vermeden katkıda bulunmaktadır. Pediatri ve Çocuk Cerrahisi uzmanlığı eğitimi yanısıra üst ihtisas olarak pediatrinin tüm yan dalları ve çocuk kalp damar cerrahisi yan dal uzmanlığı eğitimi de verilmekte olup, ülkemizin dört bir yanında bu köklü kurumdan uzmanlığını almış çok sayıda hekimimiz bulunmaktadır.

Bu sene uluslararası alanda tanınmış hocalarımızın katılımı ile zenginleşecek olan kongremizin bilimsel programında; çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimleri ve çocuk hemşirelerine yönelik toplam altı kurs ve pediatri alanında güncel gelişmeler, aşılar, beslenme, mekanik ventilasyon desteği gibi çocuk sağlığını ilgilendiren temel konuların ele alınıp tartışılacağı, konferans ve paneller, bilimsel düzeyi yüksek çalışmaların paylaşılacağı sözel ve poster sunumları da yer alacaktır.

Konularında uzman değerli hocalarımızla çocuk sağlığı alanındaki güncel bilgileri paylaşma ve tartışma fırsatı bulacağımız kongremize katılımınız ve katkılarınız, kongremizi zenginleştirecek ve bizleri mutlu edecektir.

Saygılarımızla


Kongre Başkanı

Prof. Dr. Behzat Özkan


Kongre Sekreterleri

Prof. Dr. Aycan Ünalp
Doç. Dr. Mustafa Karaçelik
Doç. Dr. Tanju Çelik
Doç. Dr. Senem Alkan Özdemir

Geri