6. İzmir Rüzgar Sempozyumu ve Sergisi
  
  İzmir
  23-24.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Enerji
YER   İzmir
TARİH   23-24.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi

ETKİNLİK MERKEZİ   MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.ruzgarsempozyumu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
AMAÇ ve KAPSAM

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından altıncısı 23-24 Eylül 2021 tarihlerinde düzenlenecek olan İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi sektördeki son gelişmelerin takip edildiği, sektörel sorunların masaya yatırıldığı, rüzgâr enerjisi sektörünün farklı bileşenlerine ait en son teknolojilerin tartışıldığı bir platform olmayı amaçlamaktadır. Gerek ürün gerekse hizmet alanında bölgesel bir merkez olma yolunda hızla ilerleyen ‘yenilenebilir enerjinin başkenti’ İzmir, sektörün teknik içeriği en yoğun etkinliği olan İzmir Rüzgâr Sempozyumu ve Sergisi’ne 6. defa ev sahipliği yaparak günümüz teknolojilerinin yanı sıra geleceğin teknolojilerinin de paylaşıldığı bir ortamı kamuoyuna sunacaktır.

Teknik oturumların yanı sıra en yeni akademik gelişmelerin de paylaşılacağı oturumları ile akademi, sanayi, toplum iş birliğine katkı sunacak olan sempozyum bünyesinde, yerli imalat teknolojileri ve üreticilerin karşılaştıkları sorunların da tartışılacağı oturumlara yer verilecektir. Ayrıca sektörün gelişimine paralel olarak bölgede yaşanan sosyal ve çevresel sorunların tüm paydaşlar ile masaya yatırılacağı bir panel ile yaşanan sorunlara çözüm yolları aranacaktır.

Sempozyum bünyesindeki sergi alanları ile sektörde faaliyet gösteren firmaların en yeni ürün ve hizmetlerini 3 gün süre ile tanıtma şansının olacağı etkinlikte, katılımcılar panel ve oturumlarda takip ettikleri teknolojileri doğrudan inceleme şansına erişeceklerdir.

Geri