ICCIA 2021 3. Uluslararası Yaratıcı ve İnovatif Yaklaşımlar Kongresi
 
  3rd International Congress on Creative and Innovative Approaches
  ONLINE
  9-11.HAZİRAN,2021
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   ONLINE
TARİH   9-11.HAZİRAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Rating Academy
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   ratingacademy.com/iccia2021/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Araştırmacılar,

2020 yılı başında hayatımıza giren Koronavirüs (Covid-19) Pandemisi, küresel ölçekte bireyleri, toplumları, devletleri ve işletmeleri derinden etkilemiştir. Artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağı görülmektedir. Yeni bir yaşam biçimi ve buna uygun bir toplum oluşmaktadır. Bu yeni sürece ne kadar hızlı adapte olacağımız önemlidir. Her koşulda inovasyon sihirli bir araç olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kongrede, pandemi sürecinin inovasyon üzerine etkileri ve inovasyonun pandemi sonrası yaşamı nasıl şekillendireceği tartışılacaktır. Kongremiz bu temelde mutidisipliner ve disiplinlerarası çalışmalara açıktır. Pandemi koşullarından dolayı kongre online olarak gerçekleşecek olup vereceğimiz linkler üzerinden dinlemek ve sunum yapmak isteyen herkes kolayca katılabilecektir. Konferanstaki tüm konuşma ve sunumlar YouTube’dan da canlı yayınlanacaktır.

Konferansın temaları ile ilgilenen bütün akademisyenleri, araştırmacıları, uygulamacıları, sivil toplum kuruluşlarını ve öğrencileri bu bilgi şölenine katılmaya davet ediyoruz.

Kongrenin dili, İngilizce ve Türkçe’dir. Bildiriler yayınlanan kriter ve standartlar doğrultusunda, Bilimsel Komiteden en az iki üye ve diğer bağımsız hakemler (ihtiyaç olması halinde) tarafından çift-kör hakem değerlendirmesi ile incelenecektir. Kongrede sunulacak bildiriler özet veya tam metin olarak Bildiriler Kitabında basılabileceği gibi, dileyen yazarların bildirileri ulusal editoryal kitapta ve uluslararası endeksli Kongre Dergilerinde hakem değerlendirmesi sonrasında yayınlanabilecektir.

Sunulan bildiriler arasından değerlendirme komitesinin incelemeleri neticesinde “En Inovatif Bildiri” seçilecektir.

Organizasyon komitemiz adına sizleri, konferansımıza davet etmekten onur duyuyoruz.

Geri