8. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi
  
  ONLINE
  2-5.EYLÜL,2021
     
KATEGORİ  
Kimya
YER   ONLINE
TARİH   2-5.EYLÜL.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
-Türkiye Kimya Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   anorganik2021.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Çok Değerli Meslektaşlarımız;

Sizleri Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Anorganik Kimya Anabilim Dalımız tarafından düzenlenecek olan VIII. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi‘ne katılmaya davet etmekten mutluluk duyarız. Amacımız kongremizi yüz yüze gerçekleştirmek ve sizleri Tekirdağ’da misafir etmekti. Fakat Covid-19 salgınının etkisi göz önüne alındığında katılımcılarımızın sağlığını korumak adına kongremizin yüz yüze yapılması pek mümkün görülmemektedir.

Ulusal Anorganik Kimya Kongresi, 2007 yılından bu yana her iki yılda bir düzenlenen ve anorganik kimya alanında gerçekleştirilen çalışmaları içeren saygın bir kongredir. Kongremizin ertelenmesi, kongremizin kurumsal kimliğine ve devamlılığına zarar verebileceği endişesi taşıdığından kongremizin kongre düzenleme kurulu tarafından ONLİNE olarak düzenlenmesine karar verilmiştir.

VIII. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi 2-5 Eylül 2021 tarihleri arasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü, Anorganik Kimya Anabilim Dalı tarafından Covid-19 salgını nedeni ile ONLİNE olarak gerçekleştirilecektir. Kongremiz Anorganik Kimya’nın farklı alanlarında uzman çağrılı konuşmacıların sunumlarının yer aldığı ve katılımcıların çalışmalarını sözlü veya poster bildiri olarak sunabilecekleri hakemli bir toplantı olarak düzenlenecektir.

Kongremiz tüm Anorganik Kimya paydaşlarını bir araya getirerek, bu alandaki son çalışmaları ve yaşanan gelişmeleri, değerli bilim insanları, araştırmacılar, sanayiciler, öğrenciler ve ilgili firma / kuruluşlar ile birlikte tartışma fırsatı sağlayacaktır.

Bilgi ve deneyimlerinizi paylaşmak üzere siz meslektaşlarımızı 2-5 Eylül 2021 tarihlerinde ONLİNE olarak düzenlenecek olan VIII. Ulusal Anorganik Kimya Kongresi’ne davet etmektenonur duyduğumuzu bildirir, saygılarımızı sunarız.


Kongre Düzenleme Kurulu adına,
Doç.Dr. İbrahim İsmet ÖZTÜRK
Kongre Başkanı

Geri