ASC-2021 / BAHAR 1st Academian Studies Congress
  1st Academian Studies Congress
  ONLINE
  29.NİSAN-1.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Bilim
YER   ONLINE
TARİH   29.NİSAN-1.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Akademik Çalışmalar Grubu
-Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   asc.academicianstudies.com/tr_tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları, Araştırmacılar ve Uygulamacılar,

29 Nisan -1 Mayıs 2021 tarihleri arasında Çağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan I. Academian Studies Congress (ASC-2021 / BAHAR) kongresinde sizleri ağırlayacak olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz.

Sosyal Bilimler alanında gerçekleştirilecek olan kongremizin dili Türkçe ve İngilizcedir.

Temel amacı, Sosyal ve Beşeri Bilimler ile Eğitim Bilimleri alanlarındaki bilimsel çalışma, uygulama ve deneyimlerin paylaşılmasına, geliştirilmesine ve yeni perspektiflerin oluşmasına aracılık ederek bilime katkı sunmaktır. Kongremizin teması “Değişimden Dönüşüme Sosyal Bilimlerde Yeni Normlar“ olarak belirlenmiştir.

Kongre Özet ve Tam metinleri bildiri kitapçıklarında yayınlanacaktır. Ayrıca isteyen katılımcılara bildirilerini uluslararası yayınevi kitap bölümü, ULAKBİM’de taranan “İşletme Araştırmaları Dergisi” ve Uluslararası Journal of Management Theory and Practices Research– JMTPR dergisinde makale olarak yayınlama imkanı sunulacaktır *.

Siz değerli bilim insanlarını 29 Nisan – 1 Mayıs 2021 tarihleri arasında I. Academian Studies Congress (ASC-2021 / BAHAR) kongresinde görmekten mutluluk duyacağımızı belirtir, çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

ASC-2021 Düzenleme Kurulu adına


Doç. Dr. Osman Yılmaz
Kongre Başkanı


Doç. Dr. Hamza Şimşek
Kongre Eş Başkanı

Geri