UYİK 2021 2. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi
 
  2nd International Congress of Applied Statistics
  Tokat / ONLINE
  29.HAZİRAN-2.TEMMUZ,2021
     
KATEGORİ  
İstatistik
YER   Tokat / ONLINE
TARİH   29.HAZİRAN-2.TEMMUZ.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi
ETKİNLİK MERKEZİ   Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.uyik.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
İstatistik bilimine gönül vermiş saygıdeğer meslektaşlarımız, bilim insanları ve meslek uzmanları;

İstatistiğin, özellikle de hemen hemen tüm bilim dallarında yaygın olarak kullanılan uygulamalı istatistiğin, kalkınma süreci ve bilimsel gelişime daha etkin bir şekilde katkı sağlaması, doğru anlaşılması, kullanılması görev ve sorumluluğuyla Prof. Dr. Yüksel BEK onuruna düzenlenen "I. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi (UYİK-2020)", bugüne kadar birçok akademik çalışmaya ev sahipliği yapmış, birçok uluslararası ve ulusal projeyi hayata geçirmiş Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinin ev sahipliğinde 1-4 Ekim 2020 tarihleri arasında online olarak düzenlenmiştir. Bu kongre ile birçok alanda yapılan akademik çalışmalar farklı meslek grubu mensupları ile paylaşılmış, bu şekilde bilgi alışverişinde bulunmak suretiyle gerek bireysel olarak kendilerine, gerekse bir bütün olarak istatistik camiasına çok yüksek kazanımlar sağlamıştır.

II. Uluslararası Uygulamalı İstatistik Kongresi (UYİK-2021), istatistik biliminin Türkiye’de gelişmesinde büyük katkıları olan merhum hocamız Prof. Dr. Orhan DÜZGÜNEŞ anısına, vefatının 25. yılında yine Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ev sahipliğinde 29 Haziran - 2 Temmuz 2021 tarihleri arasında hibrid olarak (hem yüz yüze hem de elektronik ortamda) Tokat’ta gerçekleştirilecektir.

Kongre süresince uygulamalı istatistik alanında yer alan pek çok konu ve sizlerin belirleyeceği eğitim kursları ile konusunda uzman ve akademik çalışmanın daha başlangıcında olan genç bilim insanlarını bir araya getirme fırsatı bulacağız. Burada yapılan sunumlar sayesinde genç bilim insanlarına yeni ufuklar açmak ve çalışmalarını duyurma imkanının da sağlanması amaçlanmaktadır.

Gençlere Yatırım sloganı ile “UYİK-2021” in arzulanan ve beklenen hedefler ile gerçekleştirilmesinde katılımınız ve katkılarınız, sağlayacağınız kıymetli işbirliğiniz ve desteğiniz için şimdiden en derin saygı ve teşekkürlerimizi sunar, sizleri tarih kokan Tokat şehrinde ağırlamaktan onur duyarız.

KONGRE BAŞKANLARI

Prof. Dr. Orhan KAVUNCU

Kastamonu Üniversitesi

Prof. Dr. İsa GÖKÇE

Tokat Gaziosmanpaşa
Üniversitesi

Prof. Dr. Rüstem CANGİ

Tokat Gaziosmanpaşa
Üniversitesi

Dr. Yalçın TAHTALI

Tokat Gaziosmanpaşa
Üniversitesi

Geri