UPUES 2021 Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu
 
  International Education Symposium from Project to Practice
  ONLINE
  1-4.NİSAN,2021
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   ONLINE
TARİH   1-4.NİSAN.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Necmettin Erbakan Üniversitesi
-Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü

ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.upues.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Bilim İnsanları

Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle “Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu”nun (UPUES 2021) birincisi düzenlenecek ve gelenekselleşerek gelecek yıllarda da yapılacaktır. Sempozyumun amacı; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin ve akademisyenlerin proje bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılmasının sağlanmasıdır. Bu kapsamda; Erasmus, eTwinning, TÜBİTAK, yerel kalkınma ajansları, Bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlarca desteklenen projeler, yerel projeler ile okullarda gerçekleştirilmiş örnek öğretim uygulamalarının sempozyumda bildiri olarak sunumu gerçekleştirilebilecektir. Farklı yıllarda bu temalardan bir ya da birkaçı o yılın sempozyum teması olarak belirlenebilecektir.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek “I. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu” Erasmus ve eTwinning projelerini tema olarak belirlemiştir. Bu kapsamda, okullarda uygulanıp tamamlanmış olan eTwinning ve tüm platformlarda yapılan Erasmus projeleri kongrede bilimsel bildiri olarak sunulabilecektir. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu (UPUES 2021) Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Millî Eğitim Müdürlüğü iş birliği, Konya Büyükşehir Belediyesi desteğiyle 1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrim içi (online) olarak düzenlenecektir.

Sempozyuma 01.01.2018 ve sonrasında Ulusal Destek Servisince onaylanmış eTwinning projeleri ile başvurulabilecektir.

Sempozyuma tam metin gönderimi, 10.02.2021 tarihinde başlayıp 05/03/2021 tarihine kadar sürecektir. Hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra kabul edilip sempozyumda sunulan bildirilerin tam metinleri “I. Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu” tam metin kitabında fiziki ve elektronik olarak yayımlanacaktır.

Sunum ve tam metin dili TÜRKÇE ve İNGİLİZCE'dir

Çevrim içi düzenlenecek sempozyumumuzda sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımızla
Sempozyum Düzenleme Kurulu

Geri