Türk Eczacıları Birliği Uluslararası Katılımlı E-Kongre
  
  ONLINE
  19-21.ŞUBAT,2021
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   ONLINE
TARİH   19-21.ŞUBAT.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Eczacıları Birliği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.eczacilikkongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli meslektaşlarım,

Dünyamız, 2019 yılı Aralık ayından bu yana bir yılı aşkın bir süredir “Covid-19 Pandemisi” ile mücadele ediyor. Covid-19 Pandemisi, başlangıcından itibaren sağlıktan eğitime, siyasetten ekonomiye, iletişimden psikolojiye kadar toplumsal yüzlerinde derin ve sarsıcı kırılmalar yarattı.

Türk Eczacıları Birliği olarak biz de birinci yıldönümünde Covid-19 Pandemisi’nin farklı boyutlarını, sağlık sistemlerine, mesleğimize, meslektaşlarımıza ve sağlık çalışanlarına etkilerini; gelişim seyrini, yürütülen mücadeleyi ve mücadelede bugün gelinen aşamayı, gelecek öngörülerini, toplumsal yapılarda ve bireysel yaşantılarımızda yarattığı dönüşümleri masaya yatırmak istedik. “Pandeminin Gölgesinde Sağlık ve Eczacılık” ana teması ile gerçekleştireceğimiz Kongremizde 50’i aşkın her biri birbirinden değerli akademisyen, araştırmacı ve uzman konuşmacı olacaklar. Bizlere yeni ufuklar kazandırıp zenginleştirecek, aramızdaki bağları güçlendirecek ve yeni bağlar kuracak bu bilimsel şölene hepinizi bekliyoruz.

Pandemiyi geride bıraktığımız, yüz yüze Kongre ve etkinliklerde buluşup, birbirimize sarılacağımız günlerin yakın olması umuduyla…

Ecz. Erdoğan ÇOLAK

Geri