USK 2021 1. Uluslararası Spektrum Kongresi
  
  Antalya / Kemer / ONLINE
  20-23.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Multidisipliner
YER   Antalya / Kemer / ONLINE
TARİH   20-23.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çeşitli Üniversiteler
ETKİNLİK MERKEZİ   Gravel Hotels / ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   www.uluslararasispektrumkongresi.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Bilim İnsanları,

2021 yılında yurt içi ve yurt dışındaki bilim insanlarının katılımlarıyla gerçekleştirmeyi planladığımız I. Uluslararası Spektrum Kongresini tüm dünyanın etkilendiği Covid-19 salgını nedeniyle 20-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında online (video kayıt konferans) olarak ya da Antalya Kemer’de bulunan Gravel Hotels’de (5 yıldızlı) konaklama yaparak sunum yapma imkanı sunuyoruz.

I. Uluslararası Spektrum Kongresinin amacı, farklı alanlarda çalışmalar yapan Türkiye ve dünyadan bilim insanlarını bir araya getirmek ve özgün nitelikte yeni çalışmalarla bilimin gelişimine katkı sunmaktır.

Ayrıca lisans, lisansüstü öğrencilerinin ve bilime katkı sağlayan değerli akademisyenlerin bir araya getirilmesi ve yapılan çalışmalara eleştirel gözle bakılmasını sağlayan bilimsel ortamlarda sunumların gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir.

I. Uluslararası Spektrum Kongresi “akademik yükselmeler ve doçentlik kriterlerini” sağlamaktadır. Sempozyumun sunum dili Türkçe, İngilizce ve Rusçadır. Kongrede sunulacak olan tüm özet metin ve tam metin bildiriler intihal programından taranarak hakem sürecine alınacaktır. Hakem sürecinden geçmek kaydıyla elektronik ortamda ISBN numarasıyla e-kitap olarak yayımlanacaktır.

Çok değerli çalışmalarınızla I. Uluslararası Spektrum Kongresine katılımınız bizleri onurlandıracaktır.

Saygılarımızla.

Geri