19. Nefroloji Kış Okulu
  
  ONLINE
  20-23.MAYIS,2021
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   ONLINE
TARİH   20-23.MAYIS.2021
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Nefroloji Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   ONLINE
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://nefrolojikisokulu.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Covid-19 salgını nedeniyle geçen yıl yapamadığımız Türk Nefroloji Derneği 19. Nefroloji Kış Okulu, 20-23 Mayıs 2021 tarihleri arasında “online” olarak gerçekleştirilecektir. Hibrit bir toplantı düzenleme arzumuz, son zamanlarda yeniden artma eğilimi gösteren vaka sayıları nedeniyle mümkün olamamıştır. Çevrimiçi de olsa, sizlere beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak bir okul programı sunma gayreti içinde olacağız.

Nefroloji Kış Okulları, özellikle diyaliz ile ilgili en güncel bilgileri Türkiye genelindeki diyaliz ile uğraşan hekim kitlesine ulaştıran “Gerçek Eğitim Kursu” niteliğiyle derneğimizin eğitim alanındaki en önemli faaliyetlerinden birisini oluşturmaktadır. Ağırlıklı olarak diyaliz ile ilgili temel konuların ele alındığı ve günlük pratikte sık karşılaşılan sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bu program ile 2002 yılından beri diyaliz ile uğraşan hekimlerin sürekli eğitimine önemli katkı sağlamaktayız.

Nefroloji alanındaki özellikle pratiğe yönelik eğitim gereksinimlerini daha etkin şekilde karşılamak ve katılımcıların toplantıdan daha fazla yararlanmalarını sağlamak amacıyla son yıllarda Nefroloji Kış Okulu’nun kapsamı diyaliz dışı oturumlar eklenerek genişletilmiş, bu şekilde diyaliz dışı konularda eğitim gereksinimi olan hekimlerin de toplantıya katılımları sağlanmıştır. Ayrıca, okul programında vaka konseyi, olgu tartışması, sorun çözümleme gibi küçük gruplarla yürütülen interaktif eğitim etkinliklerine de yer verilmeye başlanmıştır. Toplantı sonrası alınan geribildirimlerde bu yeni formatın büyük beğeni topladığını görmek, bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Nefroloji uzmanları, nefroloji araştırma görevlileri, iç hastalıkları uzmanları, diyaliz hekimleri ve hemşireleri dahil her düzeydeki katılımcının beklentisini fazlasıyla karşılayacağını umduğumuz toplantımızın, sizlerin yoğun katılımıyla değer kazanacağı ve gerçek bir nefroloji okulu olma şansını yakalayacağını düşünüyoruz.

Nefroloji Kış Okulu’na bugüne kadar göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğin artarak devamını bekliyor, Türk Nefroloji Derneği Yönetim Kurulu adına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Kenan ATEŞ
Türk Nefroloji Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri